• ontstoppingsbedrijf A ★★★★★
    Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is … More wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                        Gesloten

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren NAARDEN

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie. 

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Parketschurenspecialist

Parket Schuren Naarden heet u welkom!

Is het moment daar om te kiezen voor parket schuren Naarden? Vertrouw uw vloer dan enkel aan de meest ervaren parketschuurspecialist toe. Het team van parket schuren Hilversum is voor uw schuurwerken in Naarden de beste keuze.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer op een betaalbare wijze schitterend wordt opgeknapt, zodat u weer vele jaren met de vloer kan doen. Kleurverschillen, onregelmatigheden, gaatjes, deukjes of krasjes in het hout, niets is voor ons teveel. Onze vertrouwde wijze van parket schuren Naarden garandeert een subliem eindresultaat. Van een verkleurde en versleten oude vloer maken wij weer een grandioos mooie nieuwe vloer.

Al 25 jaar de specialisten in houten vloer schuren

Uw team van parket schuren Hilversum bestaat uit 15 zeer vakkundige parketteurs. We zitten inmiddels al ruim 25 jaar in het vak en weten dan ook precies hoe we uw houten vloer door middel van schuren kunnen opknappen. We concentreren ons met name op Naarden, Hilversum en omgeving, maar uiteraard staan we ook altijd klaar voor uw parket schuren in een andere plaats. Met trots bieden we u zelfs een landelijke dekking aan bij het houten vloer schuren. Niet alle parketvloeren worden in hetzelfde patroon gelegd en ook de gebruikte houtsoorten variëren per huishouden. Voordat we uw parket kunnen schuren is het dan ook noodzakelijk om eerst een vloerinspectie bij u thuis uit te voeren. Tijdens dit bezoek kunnen we precies bepalen wat de mogelijkheden zijn voor het parket schuren in uw woning.

Wat houdt parket schuren in?

Parket schuren Naarden is heel prettige en vrij eenvoudige manier om uw bestaande houten vloer in uw woning op te laten knappen. Onze methode van parket schuren Naarden werkt volgens een vertrouwd stappenplan. In gemiddeld 3 tot 4 schuurgangen zullen we uw hele vloer behandelen. Het parket wordt eerst grof geschuurd en vervolgens steeds fijner geschuurd. Dit verwijdert alle aanwezige ontsierende plekken (zoals verkleuringen en beschadigingen) volledig. Hiervoor gebruiken onze parket specialisten natuurlijk alleen de beste schuurmachines, zodat het mooiste resultaat kan worden behaald. Geen enkele renovatie van een houten vloer is compleet zonder een gedegen afwerking. Voor deze afwerking kunt u uiteraard kiezen uit diverse middelen van de hoogste kwaliteit.

Visgraat vloer schuren

De experts van parket schuren Hilversum hebben een enorme ervaring met alle soorten houten vloeren schuren in Naarden en omgeving. We zijn dus ook de juiste keuze bij een visgraat vloer schuren in uw woning. Het is erg belangrijk om dit aan een professional over te laten. Zo weet u tenminste zeker dat het prachtige visgraat patroon op een fenomenale wijze wordt behouden en extra wordt uitgelicht. Daarnaast zullen we niet alleen de visgraat vloer schuren, maar ook afwerken met een kwaliteitsmiddel naar keuze. Dit zorgt voor een totaalrenovatie van uw bestaande houten vloer en maakt hem mooier dan ooit tevoren.

Parket schuren en olien

Een heel praktische en uiteraard ook fraaie manier om uw houten vloer na het parket schuren Naarden af te werken is door hem te olien. Hiervoor brengen we een goed dekkende laag olie op het parket aan, die we zorgvuldig en gelijkmatig over het gehele oppervlak verdelen. De olie is te verkrijgen in een groot aantal kleuren en dus kunt u hiermee uw houten vloer van vrijwel iedere denkbare tint voorzien. Parket schuren en olien is onder meer een geschikte keuze voor eikenhouten vloeren en parketvloeren met vloerverwarming. De olie kan goed tegen de hitte en zal het hout op de juiste manier tegen barsten beschermen. Wilt u uw parket schuren en olien? Dan kunt u direct een offerte op maat bij ons aanvragen!

Parket schuren en lakken

Nog een heel mooie methode van afwerken is parket schuren en lakken. In tegenstelling tot bij olien moet de lak in meerdere dunne laagjes worden aangebracht en ook moet de vloer tussentijds telkens even gepolijst worden. Dit zorgt ervoor dat de lak goed aan het houten oppervlak zal hechten. Vloerlak is eveneens in een ruim aanbod aan prachtige kleuren leverbaar en is er in glanzend en mat. Zo kunt u uw houten vloer dus helemaal naar uw eigen wensen laten renoveren en behandelen. Het aanbrengen van de hoogwaardige parketlak zal uw vloer goed beschermen tegen onder meer vuil en vloeistoffen. Is het tijd voor parket schuren en lakken? Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in voor het parket schuren Naarden!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren en olien
parket schuren en olien
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Is stofvrij schuren mogelijk?

Kiest u voor de houten vloer schuren in uw woning, dan is het wel zo fijn als u na afloop niet in de rommel achterblijft. U zult dan ook zeker aangenaam verrast zijn om te horen dat wij werken met de methode stofvrij schuren. Deze werkwijze houdt in dat naast de schuurmachine ook een speciaal stofzuigapparaat aanstaat. Dit is geen standaard stofzuiger, maar een speciaal ontwikkelde machine die het loskomende stof en het gruis van de houten vloer direct opzuigt. Een bijkomend voordeel van stofvrij parket schuren Naarden is dat mensen met allergieën (bijvoorbeeld voor huisstofmijt) door deze methode een stuk minder hinder ondervinden. De lucht blijft zelfs tijdens het parket schuren in uw woning fris en schoon.

Hoe lang duurt het parket schuren?

Zoals u vast kunt begrijpen is de duur van het parket schuren Naarden in grote mate afhankelijk van de te schuren oppervlakte. Daarnaast speelt ook het aantal hoeken en lastige randjes mee. Zo kan het parket in een rechte kamer veel sneller worden geschuurd dan een ruimte met allerlei erkertjes of inhammen. Tijdens de vloerinspectie kan de parketteur al wel een goede indicatie geven van de benodigde tijd voor het schuren van uw houten vloer. In veel gevallen kunnen we uw parketvloer in slechts 1 tot 2 dagen volledig schuren. Na het schuren wordt uw vloer vakkundig afgewerkt met olie, lak of hardwax. Dit heeft doorgaans zo’n 24 tot 48 uur nodig om geheel op te drogen. Parket schuren Naarden is ook eigenaar van Parket schuren Almere beter bekend als de parketschuurspecialist van Schuur Expert

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor een partner uit de buurt

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 
Al deze partners zijn een goede keuze en zijn onderdeel van parketschuurspecialist Schuur Expert

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576

Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past. 

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Call Now Button