Parket Schuren Naarden ®

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Naarden en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.
N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

 

Houten vloer schuren ®

Parket schuren Naarden

Is het moment daar om te kiezen voor parket schuren Naarden? Vertrouw uw vloer dan enkel aan de meest ervaren parket specialisten toe. Het team van parket schuren Hilversum is voor uw schuurwerken in Naarden de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer op een betaalbare wijze schitterend wordt opgeknapt, zodat u weer vele jaren met de vloer kan doen. Kleurverschillen, onregelmatigheden, gaatjes, deukjes of krasjes in het hout, niets is voor ons teveel. Onze vertrouwde wijze van parket schuren Naarden garandeert een subliem eindresultaat. Van een verkleurde en versleten oude vloer maken wij weer een grandioos mooie nieuwe vloer.

Al 25 jaar de specialisten in houten vloer schuren

Uw team van parket schuren Hilversum bestaat uit 15 zeer vakkundige parketteurs. We zitten inmiddels al ruim 25 jaar in het vak en weten dan ook precies hoe we uw houten vloer door middel van schuren kunnen opknappen. We concentreren ons met name op Naarden, Hilversum en omgeving, maar uiteraard staan we ook altijd klaar voor uw parket schuren in een andere plaats. Met trots bieden we u zelfs een landelijke dekking aan bij het houten vloer schuren. Niet alle parketvloeren worden in hetzelfde patroon gelegd en ook de gebruikte houtsoorten variëren per huishouden. Voordat we uw parket kunnen schuren is het dan ook noodzakelijk om eerst een vloerinspectie bij u thuis uit te voeren. Tijdens dit bezoek kunnen we precies bepalen wat de mogelijkheden zijn voor het parket schuren in uw woning.

Wat houdt parket schuren in?

Parket schuren Naarden is heel prettige en vrij eenvoudige manier om uw bestaande houten vloer in uw woning op te laten knappen. Onze methode van parket schuren Naarden werkt volgens een vertrouwd stappenplan. In gemiddeld 3 tot 4 schuurgangen zullen we uw hele vloer behandelen. Het parket wordt eerst grof geschuurd en vervolgens steeds fijner geschuurd. Dit verwijdert alle aanwezige ontsierende plekken (zoals verkleuringen en beschadigingen) volledig. Hiervoor gebruiken onze parket specialisten natuurlijk alleen de beste schuurmachines, zodat het mooiste resultaat kan worden behaald. Geen enkele renovatie van een houten vloer is compleet zonder een gedegen afwerking. Voor deze afwerking kunt u uiteraard kiezen uit diverse middelen van de hoogste kwaliteit.

Visgraat vloer schuren

De experts van parket schuren Hilversum hebben een enorme ervaring met alle soorten houten vloeren schuren in Naarden en omgeving. We zijn dus ook de juiste keuze bij een visgraat vloer schuren in uw woning. Het is erg belangrijk om dit aan een professional over te laten. Zo weet u tenminste zeker dat het prachtige visgraat patroon op een fenomenale wijze wordt behouden en extra wordt uitgelicht. Daarnaast zullen we niet alleen de visgraat vloer schuren, maar ook afwerken met een kwaliteitsmiddel naar keuze. Dit zorgt voor een totaalrenovatie van uw bestaande houten vloer en maakt hem mooier dan ooit tevoren.

Parket schuren en olien

Een heel praktische en uiteraard ook fraaie manier om uw houten vloer na het parket schuren Naarden af te werken is door hem te olien. Hiervoor brengen we een goed dekkende laag olie op het parket aan, die we zorgvuldig en gelijkmatig over het gehele oppervlak verdelen. De olie is te verkrijgen in een groot aantal kleuren en dus kunt u hiermee uw houten vloer van vrijwel iedere denkbare tint voorzien. Parket schuren en olien is onder meer een geschikte keuze voor eikenhouten vloeren en parketvloeren met vloerverwarming. De olie kan goed tegen de hitte en zal het hout op de juiste manier tegen barsten beschermen. Wilt u uw parket schuren en olien? Dan kunt u direct een offerte op maat bij ons aanvragen!

Parket schuren en lakken

Nog een heel mooie methode van afwerken is parket schuren en lakken. In tegenstelling tot bij olien moet de lak in meerdere dunne laagjes worden aangebracht en ook moet de vloer tussentijds telkens even gepolijst worden. Dit zorgt ervoor dat de lak goed aan het houten oppervlak zal hechten. Vloerlak is eveneens in een ruim aanbod aan prachtige kleuren leverbaar en is er in glanzend en mat. Zo kunt u uw houten vloer dus helemaal naar uw eigen wensen laten renoveren en behandelen. Het aanbrengen van de hoogwaardige parketlak zal uw vloer goed beschermen tegen onder meer vuil en vloeistoffen. Is het tijd voor parket schuren en lakken? Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in voor het parket schuren Naarden!

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Is stofvrij schuren mogelijk?

Kiest u voor de houten vloer schuren in uw woning, dan is het wel zo fijn als u na afloop niet in de rommel achterblijft. U zult dan ook zeker aangenaam verrast zijn om te horen dat wij werken met de methode stofvrij schuren. Deze werkwijze houdt in dat naast de schuurmachine ook een speciaal stofzuigapparaat aanstaat. Dit is geen standaard stofzuiger, maar een speciaal ontwikkelde machine die het loskomende stof en het gruis van de houten vloer direct opzuigt. Een bijkomend voordeel van stofvrij parket schuren Naarden is dat mensen met allergieën (bijvoorbeeld voor huisstofmijt) door deze methode een stuk minder hinder ondervinden. De lucht blijft zelfs tijdens het parket schuren in uw woning fris en schoon.

Hoe lang duurt het parket schuren?

Zoals u vast kunt begrijpen is de duur van het parket schuren Naarden in grote mate afhankelijk van de te schuren oppervlakte. Daarnaast speelt ook het aantal hoeken en lastige randjes mee. Zo kan het parket in een rechte kamer veel sneller worden geschuurd dan een ruimte met allerlei erkertjes of inhammen. Tijdens de vloerinspectie kan de parketteur al wel een goede indicatie geven van de benodigde tijd voor het schuren van uw houten vloer. In veel gevallen kunnen we uw parketvloer in slechts 1 tot 2 dagen volledig schuren. Na het schuren wordt uw vloer vakkundig afgewerkt met olie, lak of hardwax. Dit heeft doorgaans zo’n 24 tot 48 uur nodig om geheel op te drogen. Parket schuren Naarden is ook eigenaar van Parket schuren Almere.

Houten vloer schuren

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland