• Milan A ★★★★★
  Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is … More wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren en waxen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 1301 477

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Wanneer mijn parket reinigen

Wanneer mijn parket behandelen met Wax?

Parket schuren en waxen

De houten vloer in uw huis blijft alleen decennia mooi wanneer u zorgt voor goed parket onderhoud. U zult daarom regelmatig met de stofzuiger of bezem over de vloer gaan, om hem zo van vuil en stof te ontdoen. Af en toe de parketvloer dweilen is nog zo’n goed idee. Uiteindelijk is het echter toch tijd om uw parket te schuren. Dit kan het beste worden gedaan in combinatie met het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, zoals waxen. Het schuren van uw parket maakt korte metten met vuil, verkleuring, schade en vochtkringen en brengt uw houten vloer weer in zijn originele staat. De bescherming met kwalitatief hoogstaande hardwax maakt uw vloer goed bestand tegen vocht, vuil en nieuwe schade. Parket schuren en waxen kunnen we in vele fraaie tinten voor u uitvoeren, al naar gelang uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het hardwaxen van uw vloer kan zowel met een matte als zijdematte waxvariant.

Het proces van parket schuren en waxen

Wanneer wij voor u aan de slagen mogen gaan met het zorgvuldig opschuren van uw parket, gebruiken we uitsluitend de beste apparaten en middelen. Op deze manier kunnen we u een subliem eindresultaat garanderen. De parketteurs van Parket schuren Hilversum kennen de kneepjes van het parket vak als geen ander en verzorgen de ultieme parketvloer renovatie voor u. Er wordt begonnen met het grof schuren van de houten vloer en daarna gaan we steeds fijner schuren. Doorgaans zijn er 3 schuurgangen nodig om uw vloer van alle aanwezige oneffenheden en lelijke plekken te ontdoen.

Stofvrij parket schuren

Het parket schuren doen we altijd stofvrij. Dit betekent dat we tijdens uw houten vloer schuren een speciaal afzuigapparaat aanzetten, dat flintertjes van hout en stof direct opzuigt en in een apart reservoir vasthoudt. Op deze manier kunnen onze parketteurs een stuk sneller uw parket schuren. Doordat viezigheid en allergenen niet door de lucht zweven, kunt u bovendien opgelucht ademhalen. Zeker voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt is stofvrij schuren door het team van Parket schuren Hilversum dan ook een prachtige oplossing. Wilt u uw visgraat vloer schuren of is het tijd voor een ander soort parket renovatie in uw woning? Maak dan snel een afspraak en laat uw parket stofvrij schuren!

Duur van een houten vloer schuren

Het mooiste is wanneer u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van alle ruimtes in huis. Door onze enorme ervaring en onze beproefde werkwijze kunnen we hier gelukkig helemaal voor zorgen. Stofvrij parket schuren stelt ons in staat om in 1 tot maximaal 2 dagen uw gehele vloer te schuren. Heeft u een parketvloer die groter dan gemiddeld is? Neem dan even contact op met de specialisten van Parket schuren Hilversum en laat ons een advies op maat opstellen.

30 jaar ervaring met parketvloeren renoveren

Parket schuren Hilversum heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met het grondig renoveren van parketvloeren. Van visgraat vloer schuren tot een andere soort houten vloer schuren, er is niets wat onze parket experts niet kunnen! We gaan dan ook graag voor u aan het werk om de oorspronkelijke schoonheid van uw houten vloer terug te toveren. Met 15 eigen parketteurs in dienst staat ons bedrijf tevens garant voor een landelijke dekking. We kunnen dus zowel uw parket schuren in Hilversum als in regio’s ver daarbuiten.

Wanneer mijn parket behandelen met wax?

 • uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is
 • een kleurverschil wil weg werken
 • u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
 • er minder stof wilt verzamelen op uw vloer
 • uw vloer opgeknapt dient te worden

Parket schuren en olien

Wilt u wel uw parket schuren, maar is de methode van hardwaxen niet helemaal waar u naar op zoek bent? Dan kunt u ook kiezen voor een variant als parket schuren en olien. De werkwijze van het parket schuren blijft hetzelfde. Na deze stap zullen we echter verder gaan met het afwerken van uw houten vloer door hem van olie te voorzien. Deze parketolie is eveneens in vele prachtige kleuren te verkrijgen en haalt het gematteerde en natuurlijke effect van het hout op een verfijnde manier naar voren. Het parket schuren en olien gaat heel goed samen met vloerverwarming en beschermt uw vloer tevens tegen nieuwe vervuiling en schade.

Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken is een ander schitterend alternatief bij het renoveren van uw houten vloer. Bij deze methode laten we u kiezen uit een ruime sortering van tientallen kleuren parketlak, die verkrijgbaar zijn in mat en glans. De lak van uw keuze brengen we vervolgens in een aantal zeer dunne laagjes aan op het zojuist geschuurde hout. Na elke laklaag polijsten we de vloer in zijn geheel. Dit maakt dat de lak extra goed aan de houten toplaag kan hechten. Bel of mail ons vandaag nog en plan een afspraak in voor parket schuren en lakken bij u thuis!

De parket specialisten inschakelen

Vindt u het inmiddels ook tijd worden voor een zorgvuldige renovatie van uw houten vloer? Schakel dan direct de specialisten in voor uw parket schuren. Niet alleen zullen we dan uw visgraat vloer schuren of ander type houten vloer schuren, maar ook werken we het parket netjes af. Natuurlijk gebruiken we hierbij alleen de beste soorten wax, olie en lak, zodat uw houten vloer op de juiste wijze beschermd wordt. Door nu te kiezen voor een professionele vloer renovatie zorgt u ervoor dat uw huidige parket nog jarenlang mee kan.

Voordelen van een gelakte vloer

De voordelen:
1.)Gelakte vloeren gaan erg lang mee, tot wel 14 jaar lang. Dat is langer dan gewaxte of geoliede vloeren. 2.) Er zijn lakken beschikbaar die nagenoeg hetzelfde effect geven als olie, zoals mat, zijde-mat, mat en extreem matte laksoorten. 3.) Ook gelakte vloeren zijn goed tegen vocht bestand.
De nadelen: Een nadeel van gelakte vloeren is dat kleuren niet mogelijk is.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw vloer laten schuren in de regio Hilversum is een expertklus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren die gebruikmaakt van de beste methoden en machines die verkrijgbaar zijn. Neem nu contact met Parket Schuren Hilversum ons op voor vrijblijvende informatie of een oriënterende afspraak. Wij helpen u graag verder!

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button