• John P ★★★★★
  Onze eiken parket wat in de loop der jaren versleten. Nu we onze vloer hebben laten schuren en oliën is deze weer als nieuw. Ik zeg doen.....

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket Reinigen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Het polijsten van uw houten vloer

Parket Reinigen

Parket reinigen

Het schuren van het parket is eens in de zoveel tijd echt nodig voor de kwaliteit van uw vloer. Uw vloer blijft op deze manier in goede staat en het parket gaat op deze manier langer mee. Parket schuren Hilversum en omstreken doet u het beste bij ons. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat werkt met vakkundige parketteurs. U geniet altijd van een prachtig resultaat en een vloer die er weer als nieuw uitziet. Parket schuren Hilversum, dat ziet er als volgt uit:

Een specialistische aanpak

Met parket schuren en olien in Hilversum zijn wij een echte specialist. Al decennialang doen wij aan parket schuren Hilversum en omgeving. Wij werken met vakkundige parketteurs die elk soort parket op professionele wijze kan behandelen. Van parket schuren en olien tot parket schuren en lakken. U geniet altijd van een professioneel resultaat. Uw vloer ziet er weer stralend. Laat uw parket reinigen door specialisten en geniet van een geweldig resultaat.

Zelf doen of uitbesteden?

De belangrijkste vraag wanneer uw pakket een beurt nodig heeft, is of u dit zelf doet of laat uitbesteden. Er zijn genoeg middeltjes op de markt die een geweldig resultaat beloven. Toch is het sterk af te raden om zelf parket onderhanden te nemen. Parket reinigen en parket schuren en lakken zijn specialistische vaardigheden. U heeft meer kans dat u de vloer meer schade aanbrengt, dan dat u het helpt. Het is namelijk erg belangrijk om allereerst het parket reinigen. Wanneer u een vieze parketvloer gaat schuren en olien, dan is het resultaat ver te zoeken. Laat vakkundige parketteurs allereerst het parket reinigen op professionele wijze voor het beste resultaat. Wij raden het altijd aan om parket schuren Hilversum altijd uit te besteden. Zo geniet je niet alleen van een professionele aanpak, maar ook van een geweldig resultaat.

Het schuren van alle soorten parket

Wij schuren alle soorten parket. Er zit een groot verschil tussen een houten vloer schuren of bijvoorbeeld een visgraat vloer schuren. Dit alleen is al een reden waarom u beter het parket schuren uit handen kunt geven. Al onze parketteurs gaan vakkundig aan de slag en kunnen elke vloer voorzien van een goede schuurbeurt. Bij een houten vloer schuren is weer een andere aanpak nodig, dan bij een unieke visgraat vloer schuren. De visgraat in de vloer mag natuurlijk niet stuk geschuurd worden. Wij pakken het altijd professioneel aan bij een visgraat vloer schuren. Met zorg en gelijkmatigheid schuren wij deze unieke ondergrond en zorgen dat het prachtige motief altijd zichtbaar blijft. Niet iedere houten vloer schuren is hetzelfde. Er zit veel verschil in houtsoort. De ene houtsoort is gevoeliger of poreuzer dan de andere. Wij weten precies welke houten vloer, welke aanpak vereist. Wilt u weten of uw vloer geschikt is om door ons te laten schuren? Neem dan een kijkje op onze website bij het overzicht aan soorten renovatie. Zo ziet u precies hoe wij parket schuren en olien.

Voor het parket schuren en lakken moet het parket allereerst gereinigd worden. Maar ook zonder het schuren, kunnen wij langskomen om het parket te reinigen. Heeft u bijvoorbeeld last van vochtplekken of ander hardnekkig vuil in het parket? Laat ons deze dan op professionele wijze verhelpen. Hiervoor hoeft niet de hele vloer aangepakt te worden, maar richten wij ons simpelweg op de bron van het vuil. Ook hier zijn in de winkel middeltjes voor verkrijgbaar, maar deze kunnen nare vlekken achterlaten op het parket. Het parket reinigen kunt u het beste door professionals laten doen. Zo geniet u altijd van het beste resultaat en blijft uw parket in goede staat. Wij weten elke vlek aan te pakken en te reinigen. Parket reinigendat kunt u het beste aan professionals overlaten.

Gratis inspectie en offerte

Heeft u een vervelende vlek in het parket dat gereinigd moet worden of wilt u het parket laten schuren? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis inspectie en offerte. Niet een vloer is hetzelfde en daarom kunnen wij lastig zonder inspectie tarieven bepalen. Wij komen langs en kunnen zien met welke vloer we te maken hebben welke technieken toegepast kunnen worden. U krijgt altijd service op maat. Wij komen gratis langs om uw vloer te bekijken en geven vervolgens een prijsindicatie op maat voor het parket reinigen. Deze service is geheel vrijblijvend. Wil je weten wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Laat ons dan langskomen voor een gratis inspectie en offerte.

Parketvloer schuren, kunt u het zelf doen?

Een parketvloer schuren is een intensieve klus waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast is het schuren van een kostbare houten vloer voor iemand zonder de juiste expertise een risicovolle onderneming. Regelmatig komen mensen bij ons terecht omdat ze hun vloer verkeerd geschuurd hebben. Schade aan vloeren als gevolg van verkeerd gebruik van grote schuurmachines kan heel ernstig zijn. Een grote schuurmachine kan bijvoorbeeld door een klusjesman zonder ervaring te lang op dezelfde plaats gedraaid hebben. Het gevolg is een uitgeschuurde vorm of geul in het hout. Alle planken die hierdoor beschadigd zijn, moeten dan vervangen worden. Ook kan een schuurmachine aan de wandel gaan als hij niet goed bediend wordt. Parket reinigen en schuren is een klus voor ervaren parketteurs.

Wat is beter, parket laten reinigen of laten schuren?

Het hangt af van de kwaliteit van uw vloer of reinigen voldoende is of dat het nodig is om te schuren. Is de beschermlaag van een vloer afgesleten en heeft vuil en vet kans gezien om diep in het hout te trekken, dan is schuren en afwerken met een nieuwe toplaag de beste optie. Is de toplaag nog niet versleten maar is het parket toe een mooie diepe reiniging, dan kunt u de houten vloer machinaal door ons laten cleanen. Het is mede afhankelijk van de staat van de beschermlaag van de vloer. We kunnen u adviseren voordat het werk wordt uitgevoerd.

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button