• parketschuren D ★★★★★
  Mooi bedrijf om mee samen te werken. Wij voeren al een tijd diverse opdrachten uit voor Schuur Expert en maken daarmee weer blije klanten voor hen. Thnx in het vertrouwen toppers.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren en Lakken 

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Alles over parket schuren

Parket schuren en Lakken

Zodra de houten vloer in uw woning te maken krijgt met zaken als kleurverschillen, deuken, putjes, krassen en vochtkringen is het tijd om het parket aan te pakken. Het grondig parket schuren en lakken zorgt ervoor dat de vervuilde bovenlaag van uw houten vloer in zijn geheel wordt ontdaan van dit soort smetten. Door de nieuwe laklaag wordt hij bovendien klaargemaakt voor de toekomst. De houten vloer schuren is mogelijk bij vrijwel alle houtsoorten en biedt u de ideale wijze van vloerrenovatie.

Parket Lakken voor een perfect resultaat

Parket schuren en lakken wordt u aangeboden als totaalbehandeling en is een zeer betaalbaar alternatief voor het geheel vervangen van uw parketvloer. We gaan eerst aan de gang met het schuren van uw houten vloer, wat in drie à vier stappen van grof schuren tot fijn schuren gebeurt. Vervolgens voorzien we uw parketvloer van een aantal dunne laagjes hoogwaardige parketlak. Deze wordt met tussentijdse polijstbeurten aangebracht, zodat de lak extra goed aan het parket kan hechten. Bij parket schuren Hilversum kunt u altijd kiezen uit een zeer ruim assortiment aan kleuren. In tegenstelling tot bij parket schuren en olien is de parketlak zowel in glans als mat verkrijgbaar. Het lakken van uw vloer beschermt het hout tegen nieuwe invloeden van buitenaf, waaronder vocht, krassen, deuken, stof en ander vuil.

Het schuren zelf doen of uitbesteden?

Stelt u zich voor dat u uw parket wilt schuren en behandelen. Misschien bent u best handig en denkt u flink wat geld te kunnen besparen door zelf de schuurmachine over uw vloer te halen. Weliswaar kunt u een schuurmachine voor houten vloeren bij vele aanbieders huren, maar helaas zijn deze apparaten doorgaans niet van de beste kwaliteit. Daar komt nog eens bij dat voor het houten vloer schuren een bepaalde techniek vereist is, die u niet zomaar onder de knie krijgt. Tevens moet het schuurapparaat op de juiste manier worden afgesteld, teneinde een mooi resultaat te verkrijgen. Dan hebben we het trouwens nog niet eens gehad over het leeghalen van de vloer, zodat u overal goed bij kunt. U begrijpt het al: voor uw eigen gemak en vooral ook voor het behalen van een nette geschuurde vloer kunt u het beste de professionals van parket schuren Hilversum inschakelen.

Wanneer mijn parket behandelen met lak?

 • uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is
 • u kleurverschil wil weg werken
 • u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
 • u minder stof wil verzamelen op uw vloer
 • uw vloer opgeknapt dient te worden

De voordelen van parket schuren Hilversum

De parket specialisten in Hilversum zijn altijd op korte termijn beschikbaar om het parket schuren en lakken voor u uit te voeren. Dit doen we zowel in de omgeving van Hilversum als in de overige delen van het land. Ons team bestaat uit 15 gecertificeerde parketteurs met de nodige ervaring en vakdiploma’s op zak. We zijn reeds 25 jaar werkzaam in de parket branche en zorgen er in iedere woning voor dat uw parketvloer schuren op de juiste en meest prachtige manier wordt gedaan. Om de hoogste kwaliteit van het geleverde werk te garanderen gebruiken we voor uw houten vloer schuren uitsluitend de beste schuurapparatuur en de meest hoogstaande middelen. Na een totaalbehandeling van uw parketvloer door onze vloerexperts zal uw houten vloer er weer helemaal als nieuw uitzien en ook zal de levensduur van het parket aanmerkelijk worden verlengd.

Visgraat vloer schuren

Bij parket schuren Hilversum zijn we er voor werkelijk elke soort parketvloer schuren in uw woning of bedrijf. Of het nu een eikenhouten vloer betreft die u wilt laten renoveren of een andere soort houten vloer schuren. Het maakt hierbij overigens niet uit in welk motief of patroon uw houten vloer gelegd is, want onze parketteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring voor onder meer parket met vlechtmotief, een houten vloer in Hongaarse Punt of een visgraat vloer schuren. Iedere vloer knapt zienderogen op door een vakkundige renovatiebeurt van uw lokale parket specialisten. Wel is het handig als onze parketteurs van tevoren de vloer op uw locatie even kunnen inspecteren. Zo weten we precies wat we kunnen verwachten als we voor u aan de slag gaan en kunnen we u een passend advies geven. Voor deze vrijblijvende vloerinspectie kunt u nu direct een afspraak inplannen.

Parket reinigen

Het schuren van een houten vloer is de meest geschikte keuze wanneer de beschadigingen of verkleuringen reeds in de toplaag van het hout getrokken zijn. Zit de vervuiling van uw parketvloer niet zo diep? Dan kunt u ook kiezen voor professioneel parket reinigen in Hilversum of omgeving. Het voordeel van deze behandeling is dat hij vrij snel uitgevoerd kan worden. Voor uw parket reinigen maken we zoals altijd gebruik van uitsluitend de beste reinigingsmiddelen. Hierdoor kunnen we alle aanwezige vlekken compleet van uw houten vloer verwijderen. De fraaie natuurlijke aanblik van het hout komt op deze manier weer helemaal naar voren. Nadat we uw houten vloer in zijn totaliteit hebben gereinigd, brengen we er een nieuwe beschermlaag op aan. De oude beschermlaag is door onze vakkundige reiniging namelijk geheel verwijderd. De nieuwe beschermlaag na parket schuren en olien, lakken of hardwax zal zorgen voor een optimale bescherming van het hout tegen viezigheid en vocht.

Parket onderhoud

Een gerenoveerde houten vloer moet mooi blijven en daar kunt u voor zorgen door middel van parket onderhoud. Het is belangrijk om uw vloer regelmatig, waar mogelijk zelfs elke dag, van stof en vuil te ontdoen met behulp van een bezem of stofzuiger. Daarnaast is het goed om met enige regelmaat uw opgeknapte parketvloer te dweilen. Onze parketteurs kunnen u precies vertellen welke middelen het meest geschikt zijn voor uw vloer. Een gelakte parketvloer vraagt namelijk om een andere aanpak dan een vloer na parket schuren en olien.

Stofvrij schuren

Bij het parket schuren en lakken in Hilversum en omgeving zetten we de bewezen methode van stofvrij schuren in. Deze werkwijze is zowel voor u als gebruiker van het pand als voor onze parketteurs erg prettig. Dit komt doordat al het vrijkomende gruis en stof al direct wordt opgezogen terwijl we aan het schuren zijn. We kunnen zo sneller uw parket schuren en lakken en allergische reacties zullen op deze manier een stuk minder snel optreden. Wanneer u uw gerenoveerde vloer eenmaal weer betreedt hoeft u daarnaast niet gelijk schoon te maken, want de kamers zijn tijdens het schuren niet vervuild geraakt. Het stofvrij schuren van uw houten vloer is dus een echte win-win situatie. Kunt u niet wachten tot we deze methode ook bij u in huis of op kantoor inzetten? Neem dan direct contact met ons op en regel op korte termijn een afspraak!

Benodigde tijd voor parket schuren en lakken

Wilt u uw visgraat vloer schuren en lakken, dan dient u rekening te houden met de tijd die hiervoor nodig is. Deze tijd wordt beïnvloedt door het aantal en de aard van de vervuilingen of beschadigingen, het totale vloeroppervlak en de moeilijkheidsgraad. Parket schuren en lakken met veel hoekige stukken en uitsparingen neem vanzelfsprekend een langere tijd in beslag dan het schuren van een simpele vierkante of rechthoekige kamer. Over het algemeen hebben we één tot twee werkdagen nodig om de gehele vloer te schuren. Hier komt nog zo’n 24 tot 48 uur bij voor het drogen van de parketlak, olie of hardwax.

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button