Houten vloer Schuren

Laat uw parket schuren door een erkend parketbedrijf

Kies dé Schuur Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Parket schuren door de Schuur Expert

Houten vloer schuren door de specialisten

Was de houten vloer in uw woning eens zo mooi, maar is daar tegenwoordig weinig meer van te zien? Dan is het tijd voor een vakkundige aanpak door de parket specialisten van parket schuren Hilversum. Onze 15 parketteurs beroepen zich op ruim 25 jaar aan ervaring in het parketvak en zijn de experts bij uitstek voor de houten vloer schuren in uw woning of bedrijfspand.

Stofvrij schuren

Dit doen we altijd via stofvrij schuren. Door uw parket te laten schuren kunnen we alle beschadigingen en verkleuringen, groot en klein, volledig van uw vloer verwijderen. Uw houten vloer ziet er dan weer uit als nieuw, zonder dat u de kosten heeft van zo’n ongelooflijk prijzige nieuwe kwaliteitsvloer. De renovatie van uw parket kunnen we tegen zeer betaalbare prijzen voor u uitvoeren, waarmee deze behandeling altijd de beste keuze is voor uw vloer. Kunt u niet langer wachten om weer uit te kijken naar een prachtige hardhouten vloer? Bel of mail dan snel naar één van onze parketteurs en plan uw vloerrenovatie in!

Vakkundig parket schuren Hilversum

Bij parket schuren Hilversum laten we ons niet alleen voorstaan op onze vele jaren van ervaring in de wereld van houten vloer schuren. We dragen ook zorg voor een degelijke uitvoering waarmee de beste kwaliteit vloerrenovatie wordt bereikt. Om dit te kunnen garanderen zetten we uitsluitend de beste schuurapparatuur en middelen in. Uw visgraat vloer schuren gebeurt hierdoor op een perfecte wijze, waarbij het gehele vloeroppervlak volkomen egaal geschuurd wordt. Hoekjes, uitsparingen en overgangen in het hout zijn voor ons geen enkel probleem.

Drevelen van de vloer

Zitten er spijkertjes in uw parket? Dan drevelen we deze eerst netjes weg en kunnen we vervolgens direct verder met uw houten vloer schuren. Wanneer u voor een totale renovatie van uw parketvloer kiest, dient u rekening te houden met zowel de tijd voor het schuren als de droogtijd van het beschermmiddel. Een parketvloer schuren neemt gemiddeld 1 tot hooguit 2 werkdagen in beslag. Het opdrogen en uitharden van de hardwax, olie of parketlak duurt nog eens 1 tot 2 dagen. Na deze dagen kunt u weer volledig gebruikmaken van de ruimtes waar we de vloer hebben geschuurd.

Opties bij parketvloer schuren

Uw houten vloer schuren in de regio Hilversum kan bij ons op diverse manieren. De meest voorkomende behandelingen zijn het parket schuren en olien en het parket schuren en lakken. Daarnaast wint ook het parket schuren en hardwaxen steeds meer terrein. Uiteraard bent u bij ons geheel vrij in de keuze voor lakken, olien dan wel hardwaxen. Als u het wat lastig vindt om zelf een keuze te maken uit deze drie hoogwaardige beschermmiddelen staan we natuurlijk altijd klaar. We voorzien u dan van een passend advies voor specifiek uw houten vloer, waarmee we vervolgens direct aan het werk kunnen gaan. Om u alvast een goed beeld te geven van de pluspunten van ieder beschermend product lichten we ze graag voor u uit.

Parket schuren en olien

Stofvrij de houten vloer schuren in uw woning of kantoor ontdoet hem van vieze vlekken, kringen van vocht en beschadigingen. Daarmee is de parket renovatie echter nog niet ten einde. Voor een optimale behandeling is het namelijk goed om de vloer af te werken met een beschermende deklaag. U kunt hierbij onder meer kiezen voor parket schuren en olien. Onze parket specialisten beschikken altijd over een ruime voorraad aan vloerolie in vele mooie tinten. Een houten vloer die na het stofvrij schuren met olie wordt behandeld ziet er heel natuurlijk en gematteerd uit. De olie beschermt de vloer tevens optimaal tegen nieuwe slijtagesporen, schade en verkleuringen.

Parket schuren en lakken

Een ander wondermiddel om het beste uit uw houten vloer te halen is parketlak. Kies voor een behandeling van parket schuren en lakken als u een ongekend ruime keuze wilt hebben uit lakken in glans, mat en ontelbaar veel kleuren. Welk type vloerlak u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op zijn krachtige werking tegen vocht, vuil, stof en viezigheid. Daarnaast is uw vloer na het parket schuren en lakken ook nog eens heel gemakkelijk in het onderhoud. Het lakken van uw vloer kan bij nagenoeg alle soorten houten vloeren en is dus ook bij uw visgraat vloer schuren een ideale keuze.

Parket schuren en hardwaxen

Steeds meer in trek is ook het parket schuren en hardwaxen. Het mooie van hardwax is dat het de positieve eigenschappen van lak en olie bundelt en zo komt tot een perfect middel voor de bescherming van uw houten vloer. Hardwax staat heel mooi op hardhouten vloeren, maar is uiteraard op iedere soort houten vloer toe te passen. Net als olie en lak is ook hardwax beschikbaar in vele aantrekkelijke kleuren. Het stofvrij parket schuren en hardwaxen kan in mat en zijdemat, afhankelijk van uw voorkeur. Nadat we uw houten vloer schuren en met de hoogstaande hardwax afwerken, is hij uitstekend bestand tegen vuil en stof. Ook heeft de hardwax een vochtafstotende werking.

Parket onderhoud

Stofvrij uw parketvloer schuren is de beste manier om voor een blijvend mooie vloer te zorgen. Tevens kunt u de levensduur van uw houten vloer verlengen door hem van tijd tot tijd te voorzien van goed parket onderhoud. Dit heeft vooral betrekking op het stof- en vuilvrij houden van het parket en de periodieke reiniging van de vloer. Door iedere dag of tenminste meerdere keren per week de vloer even te bezemen voorkomt u dat vuil en stof zich aan uw houten vloer vastzetten.

Vlekken verwijderen 

Ontstaan er toch vlekken? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk reinigen met een dweil en een geschikt schoonmaakmiddel voor uw vloer. Houten vloeren met lak, olie en wax vragen ieder om een eigen reinigingsmiddel. Onze parketteur legt u graag uit welk middel het beste past bij uw vloer. Voelt u er niet zo veel voor om het parket onderhoud zelf uit te voeren? Dan kunt u uiteraard te allen tijde onze professionele parket service inroepen!

Op korte termijn uw houten vloer schuren

Uw visgraat vloer schuren of andere soort houten vloer schuren is bij ons altijd op korte termijn in te plannen. Hoewel we vooral de parket specialist van Hilversum en omgeving zijn, bieden we onze diensten ook landelijk aan. Zo kunt u genieten van de beste service bij een parket renovatie, waar u ook woont. Voordat we aan de slag gaan is een vloerinspectie altijd aan te raden. Deze is geheel vrijblijvend, kosteloos en geeft een goed inzicht in de mogelijkheden voor uw parket renovatie. Ook voor parket schuren Almere bent u hier aan het goede adres.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Een aantal projecten

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Eengezin Woning Hilversum
40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Hilversum hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum
Project
Hoekwoning Hilversum
56 m² Schuren en Olien
Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Hilversum hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Houten vloer schuren

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

 

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Appartement Hilversum
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Hilversum hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

 

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Laren

 

Onderhouden door Parket Schuren Laren

Project
Tussenwoning Laren 
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Laren hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

 

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 035 – 203 1642

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland