• Remy B ★★★★★
  Wat een toppers! Werken zeer nauwkeurig, zijn prettig in de omgang en communicatie. Onze vloer van 25 jaar oud was echt toe aan een nieuwe look. Onze voorkeur was lak maar dan niet dat glimmende. Met een mooie mate afwerking zijn wij een … More zeer tevreden klant.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren 

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 1301 477

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Wanneer mijn parket reinigen

Houten vloer schuren door de specialisten

Was de houten vloer in uw woning eens zo mooi, maar is daar tegenwoordig weinig meer van te zien? Dan is het tijd voor een vakkundige aanpak door de parket specialisten van parket schuren Hilversum. Onze 15 parketteurs beroepen zich op ruim 25 jaar aan ervaring in het parketvak en zijn de experts bij uitstek voor de houten vloer schuren in uw woning of bedrijfspand.

Stofvrij schuren

Dit doen we altijd via stofvrij schuren. Door uw parket te laten schuren kunnen we alle beschadigingen en verkleuringen, groot en klein, volledig van uw vloer verwijderen. Uw houten vloer ziet er dan weer uit als nieuw, zonder dat u de kosten heeft van zo’n ongelooflijk prijzige nieuwe kwaliteitsvloer. De renovatie van uw parket kunnen we tegen zeer betaalbare prijzen voor u uitvoeren, waarmee deze behandeling altijd de beste keuze is voor uw vloer. Kunt u niet langer wachten om weer uit te kijken naar een prachtige hardhouten vloer? Bel of mail dan snel naar één van onze parketteurs en plan uw vloerrenovatie in!

Vakkundig parket schuren Hilversum

Bij parket schuren Hilversum laten we ons niet alleen voorstaan op onze vele jaren van ervaring in de wereld van houten vloer schuren. We dragen ook zorg voor een degelijke uitvoering waarmee de beste kwaliteit vloerrenovatie wordt bereikt. Om dit te kunnen garanderen zetten we uitsluitend de beste schuurapparatuur en middelen in. Uw visgraat vloer schuren gebeurt hierdoor op een perfecte wijze, waarbij het gehele vloeroppervlak volkomen egaal geschuurd wordt. Hoekjes, uitsparingen en overgangen in het hout zijn voor ons geen enkel probleem.

Drevelen van de vloer

Zitten er spijkertjes in uw parket? Dan drevelen we deze eerst netjes weg en kunnen we vervolgens direct verder met uw houten vloer schuren. Wanneer u voor een totale renovatie van uw parketvloer kiest, dient u rekening te houden met zowel de tijd voor het schuren als de droogtijd van het beschermmiddel. Een parketvloer schuren neemt gemiddeld 1 tot hooguit 2 werkdagen in beslag. Het opdrogen en uitharden van de hardwax, olie of parketlak duurt nog eens 1 tot 2 dagen. Na deze dagen kunt u weer volledig gebruikmaken van de ruimtes waar we de vloer hebben geschuurd.

Opties bij parketvloer schuren

Uw houten vloer schuren in de regio Hilversum kan bij ons op diverse manieren. De meest voorkomende behandelingen zijn het parket schuren en olien en het parket schuren en lakken. Daarnaast wint ook het parket schuren en hardwaxen steeds meer terrein. Uiteraard bent u bij ons geheel vrij in de keuze voor lakken, olien dan wel hardwaxen. Als u het wat lastig vindt om zelf een keuze te maken uit deze drie hoogwaardige beschermmiddelen staan we natuurlijk altijd klaar. We voorzien u dan van een passend advies voor specifiek uw houten vloer, waarmee we vervolgens direct aan het werk kunnen gaan. Om u alvast een goed beeld te geven van de pluspunten van ieder beschermend product lichten we ze graag voor u uit.

Parket schuren en olien

Stofvrij de houten vloer schuren in uw woning of kantoor ontdoet hem van vieze vlekken, kringen van vocht en beschadigingen. Daarmee is de parket renovatie echter nog niet ten einde. Voor een optimale behandeling is het namelijk goed om de vloer af te werken met een beschermende deklaag. U kunt hierbij onder meer kiezen voor parket schuren en olien. Onze parket specialisten beschikken altijd over een ruime voorraad aan vloerolie in vele mooie tinten. Een houten vloer die na het stofvrij schuren met olie wordt behandeld ziet er heel natuurlijk en gematteerd uit. De olie beschermt de vloer tevens optimaal tegen nieuwe slijtagesporen, schade en verkleuringen.

Parket schuren en lakken

Een ander wondermiddel om het beste uit uw houten vloer te halen is parketlak. Kies voor een behandeling van parket schuren en lakken als u een ongekend ruime keuze wilt hebben uit lakken in glans, mat en ontelbaar veel kleuren. Welk type vloerlak u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op zijn krachtige werking tegen vocht, vuil, stof en viezigheid. Daarnaast is uw vloer na het parket schuren en lakken ook nog eens heel gemakkelijk in het onderhoud. Het lakken van uw vloer kan bij nagenoeg alle soorten houten vloeren en is dus ook bij uw visgraat vloer schuren een ideale keuze.

Parket schuren en hardwaxen

Steeds meer in trek is ook het parket schuren en hardwaxen. Het mooie van hardwax is dat het de positieve eigenschappen van lak en olie bundelt en zo komt tot een perfect middel voor de bescherming van uw houten vloer. Hardwax staat heel mooi op hardhouten vloeren, maar is uiteraard op iedere soort houten vloer toe te passen. Net als olie en lak is ook hardwax beschikbaar in vele aantrekkelijke kleuren. Het stofvrij parket schuren en hardwaxen kan in mat en zijdemat, afhankelijk van uw voorkeur. Nadat we uw houten vloer schuren en met de hoogstaande hardwax afwerken, is hij uitstekend bestand tegen vuil en stof. Ook heeft de hardwax een vochtafstotende werking.

Parket onderhoud

Stofvrij uw parketvloer schuren is de beste manier om voor een blijvend mooie vloer te zorgen. Tevens kunt u de levensduur van uw houten vloer verlengen door hem van tijd tot tijd te voorzien van goed parket onderhoud. Dit heeft vooral betrekking op het stof- en vuilvrij houden van het parket en de periodieke reiniging van de vloer. Door iedere dag of tenminste meerdere keren per week de vloer even te bezemen voorkomt u dat vuil en stof zich aan uw houten vloer vastzetten. daarnaast is een regelmatige reiniging om een van onze onderhoudsmiddelen voor houten vloeren zeker de moeite waard. 

Vlekken verwijderen 

Ontstaan er toch vlekken? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk reinigen met een dweil en een geschikt schoonmaakmiddel voor uw vloer. Houten vloeren met lak, olie en wax vragen ieder om een eigen reinigingsmiddel. Onze parketteur legt u graag uit welk middel het beste past bij uw vloer. Voelt u er niet zo veel voor om het parket onderhoud zelf uit te voeren? Dan kunt u uiteraard te allen tijde onze professionele parket service inroepen!

Op korte termijn uw houten vloer schuren

Uw visgraat vloer schuren of andere soort houten vloer schuren is bij ons altijd op korte termijn in te plannen. Hoewel we vooral de parketschuurspecialist van Hilversum en omgeving zijn, bieden we onze diensten ook landelijk aan. Zo kunt u genieten van de beste service bij een parket renovatie, waar u ook woont. Voordat we aan de slag gaan is een vloerinspectie altijd aan te raden. Deze is geheel vrijblijvend, kosteloos en geeft een goed inzicht in de mogelijkheden voor uw parket renovatie. Ook voor parket schuren Almere bent u hier aan het goede adres.

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button