• John P ★★★★★
  Onze eiken parket wat in de loop der jaren versleten. Nu we onze vloer hebben laten schuren en oliën is deze weer als nieuw. Ik zeg doen.....

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Visgraat vloer schuren

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 1301 477

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Wanneer mijn parket reinigen

Een visgraat vloer schuren

De mooie visgraat vloer in uw woning moet van tijd tot tijd even onder handen worden genomen. Zo zorgt u ervoor dat het parket in een goede conditie blijft en u er langer van kunt blijven genieten. Een uitstekende manier om dit te doen is de visgraat vloer schuren en daarna behandelen met een beschermmiddel. Nu twijfelt u misschien over zelf de vloer schuren of een professioneel inschakelen. Als wij u één tip mogen meegeven: kies altijd voor een ervaren parket bedrijf voor het renoveren of onderhouden van uw houten vloer. Alleen dan bent u immers verzekerd van een mooie visgraat vloer die tot in de puntjes vernieuwd wordt. De specialisten van parket schuren Hilversum staan klaar om de visgraat vloer schuren bij u thuis uit te voeren. Met een team van in totaal 15 gekwalificeerde parketteurs kunnen we een optimale landelijke dekking garanderen. Ons kerngebied ligt nog altijd in Hilversum en dus bent u voor uw parket onderhoud in deze regio bij ons dus aan het juiste adres.

Ander type parket schuren Hilversum

Een visgraat vloer is erg mooi, maar dit is natuurlijk niet de enige soort houten vloer die er bestaat. Ook voor een ander type parket schuren zit u bij ons helemaal goed. Om welke variant het ook gaat, we verzekeren u dat we ook uw vloer weer geheel in zijn oude staat kunnen terugbrengen. Door het houten vloer schuren of visgraat vloer schuren worden alle beschadigingen, verkleuringen en andere ontsieringen totaal van het houten oppervlak verwijderd. Dit gebeurt in 3 tot 4 schuurgangen, waarbij we van grof schuren langzaamaan naar fijn schuren toewerken. Aan het einde van de rit blijft een geheel geëgaliseerde eikenhouten vloer over. Deze zullen we voorzien van een stevige laag lak, olie of hardwax in een kleur die bij uw vloer past.

Parket reinigen

Is uw parket of visgraat vloer schuren net een stap te ver? Dan kunt u ook kiezen voor een behandeling middels parket reinigen. Dit is een uitstekende optie als uw vloer wel vervuild, maar niet zo zeer beschadigd is. Voor het vakkundig reinigen van uw eikenhouten vloer maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen die er op de markt zijn, teneinde een zo fraai mogelijk resultaat te verkrijgen. Bij uw parket reinigen wordt de oude olie of waxlaag van de houten vloer verwijderd, zodat de nieuwe laag straks weer goed kan hechten aan het vloeroppervlak. Om direct een afspraak in te plannen voor uw parket reinigen in Hilversum of omgeving neemt u eenvoudig contact met ons op.

De specialisten in parket onderhoud

Parket onderhoud is van groot belang en kan dus op verschillende manieren worden uitgevoerd. Uw parket experts van parket schuren Hilversum staan klaar om het schuren of reinigen van uw houten vloer voor u te verzorgen. Natuurlijk mag u bij ons rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We zijn al 25 jaar werkzaam in de branche en weten precies welke verzorging uw visgraat vloer of eikenhouten vloer nodig heeft. Uw visgraat vloer schuren of professioneel reinigen is in de meeste gevallen een uitstekend alternatief voor het leggen van een geheel nieuwe parketvloer. Uiteraard leveren we al onze parket onderhoud diensten altijd tegen de meest gunstige tarieven, zodat ook voor u een prachtig gerenoveerde houten vloer altijd binnen handbereik ligt.

Stofvrij schuren

Laat u ons uw houten vloer schuren, dan doen we dit altijd stofvrij. Deze fijne methode zorgt ervoor dat er tijdens en na het schuren van uw parketvloer geen stofdeeltjes of houtsnippertjes door de kamer vliegen en overal een bende maken. Al tijdens de visgraat vloer schuren zetten we het speciale afzuigsysteem in werking, zodat korte metten met viezigheid worden gemaakt. Doordat er geen pluisjes, stofjes of houtdeeltjes in de lucht komen, kunnen we sneller uw houten vloer schuren. U kunt dus eerder weer gebruikmaken van de ruimtes en bovendien zullen eventuele allergieën minder snel de overhand krijgen.

Parket schuren en olien

De parket renovatie van parket schuren Hilversum bestaat uit het feitelijke schuren van uw vloer en vervolgens het behandelen van het hout. Eén van de opties hiervoor is parket schuren en olien. Dit is beslist geen klus om zelf uit te voeren en dus raden we u aan om de expertise van onze parketteurs in te schakelen. De olie die we gebruiken beschermt uw houten vloer op een mooie manier tegen vocht, stof en viezigheid. Daarnaast kunt u het parket schuren en olien in vele prachtige tinten laten uitvoeren. De olielaag van uw voorkeur geeft de vloer een sublieme matte finish.

Parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken is nog zo’n mooie optie voor het renoveren van uw bestaande visgraat vloer. Kiest u hiervoor, dan brengen de parketteurs na de visgraat vloer schuren Hilversum een aantal verschillende lagen lak aan. De parketlak is uiteraard altijd van de hoogste kwaliteit, zodat ook de gelakte vloer uitstekend beschermd is tegen vuil, stof en nattigheid. We kiezen ervoor om juist meerdere dunne laagjes lak op uw vloer aan te brengen, omdat we vanuit onze ruime ervaring met parket schuren en lakken hebben geleerd dat de lak op deze manier het beste aan het hout hecht.

Tijdsduur van uw visgraat vloer schuren

We zijn erg benieuwd naar de parketvloer in uw woning en kunnen niet wachten om hem de verdiende renovatiebeurt te geven. Bij u rest dan misschien nog de vraag hoe lang het schuren van uw houten vloer duurt. We begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk weer van de woonkamer, slaapkamer of het kantoor gebruik wilt maken. Doordat we stofvrij schuren is de totale benodigde tijd tegenwoordig aanzienlijk korter. Een parketvloer van gemiddelde grootte kunnen we doorgaans dan ook al in één dag of hooguit twee dagen volledig schuren. Tel hier nog wel even de benodigde droogtijd van de lak, olie of hardwax bij op.

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button