Visgraatvloer schuren

Uw visgraatvloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parketvloer schuren

Een visgraat vloer schuren

De mooie visgraat vloer in uw woning moet van tijd tot tijd even onder handen worden genomen. Zo zorgt u ervoor dat het parket in een goede conditie blijft en u er langer van kunt blijven genieten. Een uitstekende manier om dit te doen is de visgraat vloer schuren en daarna behandelen met een beschermmiddel. Nu twijfelt u misschien over zelf de vloer schuren of een professioneel inschakelen. Als wij u één tip mogen meegeven: kies altijd voor een ervaren parket bedrijf voor het renoveren of onderhouden van uw houten vloer. Alleen dan bent u immers verzekerd van een mooie visgraat vloer die tot in de puntjes vernieuwd wordt. De specialisten van parket schuren Hilversum staan klaar om de visgraat vloer schuren bij u thuis uit te voeren. Met een team van in totaal 15 gekwalificeerde parketteurs kunnen we een optimale landelijke dekking garanderen. Ons kerngebied ligt nog altijd in Hilversum en dus bent u voor uw parket onderhoud in deze regio bij ons dus aan het juiste adres.

Ander type parket schuren Hilversum

Een visgraat vloer is erg mooi, maar dit is natuurlijk niet de enige soort houten vloer die er bestaat. Ook voor een ander type parket schuren zit u bij ons helemaal goed. Om welke variant het ook gaat, we verzekeren u dat we ook uw vloer weer geheel in zijn oude staat kunnen terugbrengen. Door het houten vloer schuren of visgraat vloer schuren worden alle beschadigingen, verkleuringen en andere ontsieringen totaal van het houten oppervlak verwijderd. Dit gebeurt in 3 tot 4 schuurgangen, waarbij we van grof schuren langzaamaan naar fijn schuren toewerken. Aan het einde van de rit blijft een geheel geëgaliseerde eikenhouten vloer over. Deze zullen we voorzien van een stevige laag lak, olie of hardwax in een kleur die bij uw vloer past.

Parket reinigen

Is uw parket of visgraat vloer schuren net een stap te ver? Dan kunt u ook kiezen voor een behandeling middels parket reinigen. Dit is een uitstekende optie als uw vloer wel vervuild, maar niet zo zeer beschadigd is. Voor het vakkundig reinigen van uw eikenhouten vloer maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen die er op de markt zijn, teneinde een zo fraai mogelijk resultaat te verkrijgen. Bij uw parket reinigen wordt de oude olie of waxlaag van de houten vloer verwijderd, zodat de nieuwe laag straks weer goed kan hechten aan het vloeroppervlak. Om direct een afspraak in te plannen voor uw parket reinigen in Hilversum of omgeving neemt u eenvoudig contact met ons op.

De specialisten in parket onderhoud

Parket onderhoud is van groot belang en kan dus op verschillende manieren worden uitgevoerd. Uw parket experts van parket schuren Hilversum staan klaar om het schuren of reinigen van uw houten vloer voor u te verzorgen. Natuurlijk mag u bij ons rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We zijn al 25 jaar werkzaam in de branche en weten precies welke verzorging uw visgraat vloer of eikenhouten vloer nodig heeft. Uw visgraat vloer schuren of professioneel reinigen is in de meeste gevallen een uitstekend alternatief voor het leggen van een geheel nieuwe parketvloer. Uiteraard leveren we al onze parket onderhoud diensten altijd tegen de meest gunstige tarieven, zodat ook voor u een prachtig gerenoveerde houten vloer altijd binnen handbereik ligt.

Stofvrij schuren

Laat u ons uw houten vloer schuren, dan doen we dit altijd stofvrij. Deze fijne methode zorgt ervoor dat er tijdens en na het schuren van uw parketvloer geen stofdeeltjes of houtsnippertjes door de kamer vliegen en overal een bende maken. Al tijdens de visgraat vloer schuren zetten we het speciale afzuigsysteem in werking, zodat korte metten met viezigheid worden gemaakt. Doordat er geen pluisjes, stofjes of houtdeeltjes in de lucht komen, kunnen we sneller uw houten vloer schuren. U kunt dus eerder weer gebruikmaken van de ruimtes en bovendien zullen eventuele allergieën minder snel de overhand krijgen.

Parket schuren en olien

De parket renovatie van parket schuren Hilversum bestaat uit het feitelijke schuren van uw vloer en vervolgens het behandelen van het hout. Eén van de opties hiervoor is parket schuren en olien. Dit is beslist geen klus om zelf uit te voeren en dus raden we u aan om de expertise van onze parketteurs in te schakelen. De olie die we gebruiken beschermt uw houten vloer op een mooie manier tegen vocht, stof en viezigheid. Daarnaast kunt u het parket schuren en olien in vele prachtige tinten laten uitvoeren. De olielaag van uw voorkeur geeft de vloer een sublieme matte finish.

Parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken is nog zo’n mooie optie voor het renoveren van uw bestaande visgraat vloer. Kiest u hiervoor, dan brengen de parketteurs na de visgraat vloer schuren Hilversum een aantal verschillende lagen lak aan. De parketlak is uiteraard altijd van de hoogste kwaliteit, zodat ook de gelakte vloer uitstekend beschermd is tegen vuil, stof en nattigheid. We kiezen ervoor om juist meerdere dunne laagjes lak op uw vloer aan te brengen, omdat we vanuit onze ruime ervaring met parket schuren en lakken hebben geleerd dat de lak op deze manier het beste aan het hout hecht.

Tijdsduur van uw visgraat vloer schuren

We zijn erg benieuwd naar de parketvloer in uw woning en kunnen niet wachten om hem de verdiende renovatiebeurt te geven. Bij u rest dan misschien nog de vraag hoe lang het schuren van uw houten vloer duurt. We begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk weer van de woonkamer, slaapkamer of het kantoor gebruik wilt maken. Doordat we stofvrij schuren is de totale benodigde tijd tegenwoordig aanzienlijk korter. Een parketvloer van gemiddelde grootte kunnen we doorgaans dan ook al in één dag of hooguit twee dagen volledig schuren. Tel hier nog wel even de benodigde droogtijd van de lak, olie of hardwax bij op.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Een aantal projecten

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Eengezin Woning Hilversum
40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Hilversum hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum
Project
Hoekwoning Hilversum
56 m² Schuren en Olien
Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Hilversum hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Houten vloer schuren

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

 

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Appartement Hilversum
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Hilversum hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

 

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Laren

 

Onderhouden door Parket Schuren Laren

Project
Tussenwoning Laren 
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Laren hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

 

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 035 – 203 1642

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland