Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies voor de Schuur Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen langs voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Parket renoveren in regio Hilversum

Parketten gaan lang mee, maar na jarenlang gebruik is slijtage aan uw parket in Hilversum onvermijdelijk. Het parket laten schuren door een bedrijf in de Hilversum kan dan nodig zijn. U loopt immers dagelijks over de vloer, uw kinderen spelen erop en er wordt met kasten geschoven. Natuurlijk morst u, uw partner of een van jullie kinderen in de loop van de jaren wel eens wat drinken op de parketvloer. En als u een huisdier zoals een hond of kat hebt, beschadigt en slijt uw parketvloer nog sneller. Op een gegeven moment komt u dan voor de keuze te staan wat u gaat doen met de verouderde en versleten parketvloer. Kiest u voor een parket schuren Hilversum, voor het parket schuren en olien of wilt uw parket schuren en lakken? Gaat u de visgraat vloer schuren, het parket reinigen en daarna opschuren? Of besluit u een volledig nieuwe parketvloer aan te schaffen? Het parket renoveren, bijvoorbeeld door te kiezen voor het parket te schuren, te lakken of te oliën, is om een aantal redenen een slimme keuze.

Houten vloer schuren en bewerken heeft meerdere voordelen

Waarom zou u uw houten vloer schuren en die lakken of het parket schuren en olien? Of dat door een expert laten doen? Om de eenvoudige reden dat deze aanpak meerdere voordelen heeft ten opzichte van de aanschaf van een totaal nieuwe parketvloer. Zo is het laten parket schuren en olien tegenwoordig relatief voordelig als u kiest voor een goede, ervaren en scherp geprijsde parketteur zoals Parket Schuren Hilversum. De oude vloer hoeft er niet uit gesloopt worden en niet vervangen te worden door een nieuwe vloer. Dat dit veel tijd en geld scheelt, hoeven we u niet uit te leggen. Een houten vloer schuren en lakken of het parket schuren en olien is dan ook voordeliger en minder tijdrovend dan het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer.

Parket schuren en olien zelf doen of uitbesteden?

Voordat u ervoor kiest om geen nieuwe vloer te leggen, maar het parket renoveren wilt, is het verstandig om te beslissen of u handelingen als het parket reinigen en het parket schuren en olien of parket schuren zelf kunt en wilt doen, of dit gaat uitbesteden. De ervaring leert vaak dat onervarenheid met het schuren en bewerken van parket leidt tot extra schade, kuiltjes en dus lelijkheid aan de parketvloer. Een schuurmachine goed gebruiken is iets dat u beter aan experts kunt overlaten. Daarbij is alleen al het parket schuren een tijdrovende klus, die u als onervaren klusser niet zomaar in een weekendje gedaan krijgt. En dat levert frustraties en haastklussen op. Om er zeker van te zijn dat de schuur-, lak- en/of olieklus goed wordt uitgevoerd, kunt u het beste kiezen voor een ervaren en vakkundige parketschuurder in Hilversum.

Parket schuren en olien

U kunt in een aantal gevallen het beste kiezen voor een parket laten schuren en oliën. Zeker in de volgende gevallen is oliën een slimme keuze:

  • 1. De parketvloer is sterk vervuild of aangetast door stof en smeer.
  • 2. Er ligt vloerverwarming onder de vloer. Dan wordt er standaard geolied, omdat bij lakken er barsten in de vloer komen door de warmte.
  • 3. Er sprake is van verkleuring of kleurvariatie en u deze wilt opheffen.
  • 4. De vloer wel een beschermingslaag kan gebruiken.
  • 5. U graag wilt dat uw vloer er weer fris en als nieuw uit komt te zien.
  • 6. De parketvloer gewoon te veel stof aantrekt.

Hoe werkt een parket schuren en die vervolgens laten oliën? Als u kiest voor de expertise van ons bedrijf Parket Schuren Hilversum, kiest u voor gemak. U hoeft van tevoren niets af te plakken, want onze experts schuren volledig stofvrij. Vervolgens lakken zij uw vloer, snel en professioneel.

Parket schuren en lakken

Een parket laten schuren en daarna laten lakken is in de volgende gevallen zeker aan te raden:

  • 1. Uw vloer is sterk vervuild.
  • 2. De parketvloer heeft een lelijk kleurverschil.
  • 3. U kiest voor een vloer die goed beschermd is.
  • 4. U wilt uw vloer zichtbaar mooi opknappen.

Na het lakken van de vloer kan uw parketvloer veel hebben en is het parket reinigen een peulenschilletje. Als er water of drinken wordt gemorst, vangt een gelakte parketvloer dat heel goed op en trekt er geen vocht de vloer in. Een gelakte vloer is vooral goed beschermd tegen een langdurige en zware belasting. Dus als u kinderen en/of huisdieren heeft die veel op de vloer spelen, is het parket lakken een betere optie dan het parket oliën. Want een gelakt parket kan veel hebben, meer nog dan een geoliede parketvloer.

Visgraat vloer schuren

Het kan ook zijn dat u een visgraat vloer schuren wilt laten. Ook deze klus kun u het beste uitbesteden aan een vakman met jarenlange ervaring. Want een parketvloer met visgraatpatroon schuren en lakken of oliën is een vak apart. Om echt tot een mooi resultaat te komen, moet dit type vloer, net als blokpatronen vloeren, doorgaans drie keer geschuurd worden. En dan met een schuurapparaat met diverse korrelgroottes. Een visgraat vloer schuren is dan ook heel specialistisch werk. Laat dit dus over aan een ervaren vakman, zoals ons parketbedrijf!

Kies de beste optie voor uw parketvloer

Naast bovengenoemde opties, oliën of lakken, kunt u ook kiezen voor het waxen van uw vloer. Kijk verder op de website van ons bedrijf voor alle opties die er zijn. En kies uit de mogelijkheden de optie die het beste bij de staat van uw parketvloer past en dus de beste oplossing biedt voor uw versleten of beschadigde parketvloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Een aantal projecten

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Eengezin Woning Hilversum
40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Hilversum hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum
Project
Hoekwoning Hilversum
56 m² Schuren en Olien
Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Hilversum hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Houten vloer schuren

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

 

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Appartement Hilversum
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Hilversum hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

 

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Laren

 

Onderhouden door Parket Schuren Laren

Project
Tussenwoning Laren 
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Laren hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

 

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 085 – 30 31 576

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland