• John P ★★★★★
    Onze eiken parket wat in de loop der jaren versleten. Nu we onze vloer hebben laten schuren en oliën is deze weer als nieuw. Ik zeg doen.....

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren Loosdrecht

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie. 

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Parketschurenspecialist

Parket Schuren Loosdracht heet u welkom!

Is uw parketvloer door de jaren heen flink bevuild of beschadigd geraakt? Dan is het moment daar voor parket schuren Loosdrecht. Voor het beste effect doet u dit natuurlijk niet zelf, maar schakelt u de professional in. Op dit punt stellen wij van Parket Schuren Hilversum ons graag aan u voor.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

We zijn een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring en expertise in de wereld van parket renovatie. Ons team van 15 enthousiaste parketteurs staat klaar om uw parket in Loosdrecht, Hilversum of elders in het land te schuren. Laat bestaande vochtplekken en beschadigingen dus niet verder in uw houten vloer trekken, maar kies vandaag nog voor een kwaliteitsrenovatie van uw parketvloer!

Zorgvuldige parket renovatie

Het schuren van uw houten vloer in Loosdrecht zorgt voor een optimaal behoud van het parket. Iedere parket renovatie wordt zorgvuldig uitgevoerd door het ervaren team van Parket Schuren Hilversum. We maken gebruik van de meest kwalitatief hoogstaande beschermmiddelen en de beste apparatuur. Het is belangrijk om al bij de eerste tekenen van vervuiling of beschadiging voor parket schuren te kiezen. Door uw parketvloer tijdig genoeg te laten renoveren, hoeven we immers slechts een dunne laag van het hout af te schuren. Dit komt de levensduur van uw houten vloer beslist ten goede.

Visgraat vloer schuren

Misschien heeft u geen rechttoe rechtaan parketvloer in uw woning liggen, maar een variant die in een prachtig motief gelegd is. Ook een dergelijke visgraat vloer schuren behoort bij ons tot de mogelijkheden. We gaan graag voor u aan de slag om dit visueel aantrekkelijke patroon in uw vloer op de juiste manier op te knappen. We schuren de bovenste laag van het hout netjes op en werken hem mooi af met een beschermmiddel naar keuze. Uw visgraat vloer schuren zorgt ervoor dat uw vloer er weer een hele tijd tegenaan kan en uw interieur mag blijven verfraaien. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een prachtige oude visgraat vloer of juist een wat recenter exemplaar.

Stofvrij schuren

Om welk type houten vloer schuren het bij u thuis ook gaat, het is een fijne gedachte om te weten dat we dit stofvrij doen. Stofvrij parket schuren Loosdrecht bevordert de gezondheid van zowel de bewoners als de parketteurs. Al tijdens het schuren van uw houten vloer worden alle losse deeltjes van stof en hout direct afgezogen en in een speciaal compartiment opgeslagen. Vieze lucht tijdens en na het schuren behoort hiermee tot het verleden. Allergische reacties op onder meer huisstofmijt zullen minder snel optreden en de luchtwegen zullen minder worden geïrriteerd. Tevens kunnen we door het stofvrij schuren van uw vloer sneller werken. Al met al heeft het stofvrij parket schuren Loosdrecht dus alleen maar voordelen!

Parket schuren en olien

Bij een parket renovatie door Parket Schuren Hilversum heeft u altijd de keuze uit meerdere opties. Het gaat dan met name om het tweede deel van de opknapbeurt. Deze kan geschieden met behulp van olien, lakken of hardwaxen. Het parket schuren en olien heeft als groot pluspunt dat het heel fijn samengaat met vloerverwarming onder de houten vloer. De hittebestendige olie beschermt de houten parketdelen tegen barsten. Daarnaast maakt een goede laag olie uw vloer enorm goed bestand tegen vervuiling en beschadigingen. Tevens krijgt vocht minder kans om in uw vloer te trekken wanneer u kiest voor parket schuren en olien.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren en olien
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en lakken

Behalve olien kunt u ook opteren voor parket schuren en lakken. Dit kan in diverse glanzende en matte varianten en uiteraard zijn er vele kleuren beschikbaar. Het lakken van uw vloer maakt hem een stuk minder kwetsbaar voor invloeden van vocht, vuil en stof. Twijfelt u tussen twee tinten parketlak? Tijdens onze vrijblijvende vloerinspectie voorafgaand aan uw vloer schuren kunnen onze parketteurs een paar staaltjes maken. U kunt zo precies zien welke kleur het mooiste bij uw woning past. Liever gelijk een afspraak maken voor uw parket schuren en lakken? Onze telefoonlijn en email staan altijd open!

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Kies de juiste partner voor uw parketvloer

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576

Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past. 

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Call Now Button