Parket Schuren Loosdrecht ®

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Loosdrecht en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Houten vloer schuren ®

Parket schuren Loosdrecht

Is uw parketvloer door de jaren heen flink bevuild of beschadigd geraakt? Dan is het moment daar voor parket schuren Loosdrecht. Voor het beste effect doet u dit natuurlijk niet zelf, maar schakelt u de professional in. Op dit punt stellen wij van Parket Schuren Hilversum ons graag aan u voor. We zijn een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring en expertise in de wereld van parket renovatie. Ons team van 15 enthousiaste parketteurs staat klaar om uw parket in Loosdrecht, Hilversum of elders in het land te schuren. Laat bestaande vochtplekken en beschadigingen dus niet verder in uw houten vloer trekken, maar kies vandaag nog voor een kwaliteitsrenovatie van uw parketvloer!

Zorgvuldige parket renovatie

Het schuren van uw houten vloer in Loosdrecht zorgt voor een optimaal behoud van het parket. Iedere parket renovatie wordt zorgvuldig uitgevoerd door het ervaren team van Parket Schuren Hilversum. We maken gebruik van de meest kwalitatief hoogstaande beschermmiddelen en de beste apparatuur. Het is belangrijk om al bij de eerste tekenen van vervuiling of beschadiging voor parket schuren te kiezen. Door uw parketvloer tijdig genoeg te laten renoveren, hoeven we immers slechts een dunne laag van het hout af te schuren. Dit komt de levensduur van uw houten vloer beslist ten goede.

Visgraat vloer schuren

Misschien heeft u geen rechttoe rechtaan parketvloer in uw woning liggen, maar een variant die in een prachtig motief gelegd is. Ook een dergelijke visgraat vloer schuren behoort bij ons tot de mogelijkheden. We gaan graag voor u aan de slag om dit visueel aantrekkelijke patroon in uw vloer op de juiste manier op te knappen. We schuren de bovenste laag van het hout netjes op en werken hem mooi af met een beschermmiddel naar keuze. Uw visgraat vloer schuren zorgt ervoor dat uw vloer er weer een hele tijd tegenaan kan en uw interieur mag blijven verfraaien. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een prachtige oude visgraat vloer of juist een wat recenter exemplaar.

Stofvrij schuren

Om welk type houten vloer schuren het bij u thuis ook gaat, het is een fijne gedachte om te weten dat we dit stofvrij doen. Stofvrij parket schuren Loosdrecht bevordert de gezondheid van zowel de bewoners als de parketteurs. Al tijdens het schuren van uw houten vloer worden alle losse deeltjes van stof en hout direct afgezogen en in een speciaal compartiment opgeslagen. Vieze lucht tijdens en na het schuren behoort hiermee tot het verleden. Allergische reacties op onder meer huisstofmijt zullen minder snel optreden en de luchtwegen zullen minder worden geïrriteerd. Tevens kunnen we door het stofvrij schuren van uw vloer sneller werken. Al met al heeft het stofvrij parket schuren Loosdrecht dus alleen maar voordelen!

Parket schuren en olien

Bij een parket renovatie door Parket Schuren Hilversum heeft u altijd de keuze uit meerdere opties. Het gaat dan met name om het tweede deel van de opknapbeurt. Deze kan geschieden met behulp van olien, lakken of hardwaxen. Het parket schuren en olien heeft als groot pluspunt dat het heel fijn samengaat met vloerverwarming onder de houten vloer. De hittebestendige olie beschermt de houten parketdelen tegen barsten. Daarnaast maakt een goede laag olie uw vloer enorm goed bestand tegen vervuiling en beschadigingen. Tevens krijgt vocht minder kans om in uw vloer te trekken wanneer u kiest voor parket schuren en olien.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij hebben de allerbeste specialisten van Nederland.

 

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en lakken

Behalve olien kunt u ook opteren voor parket schuren en lakken. Dit kan in diverse glanzende en matte varianten en uiteraard zijn er vele kleuren beschikbaar. Het lakken van uw vloer maakt hem een stuk minder kwetsbaar voor invloeden van vocht, vuil en stof. Twijfelt u tussen twee tinten parketlak? Tijdens onze vrijblijvende vloerinspectie voorafgaand aan uw vloer schuren kunnen onze parketteurs een paar staaltjes maken. U kunt zo precies zien welke kleur het mooiste bij uw woning past. Liever gelijk een afspraak maken voor uw parket schuren en lakken? Onze telefoonlijn en email staan altijd open!

 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Houten vloer schuren

Krijg gratis onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

parket schuren loosdrecht

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland