Parket Schuren Huizen

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Huizen en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Houten vloer schuren ®

Parket schuren in Huizen

Heeft u een parket vloer in een woning of bedrijfsruimte? Dan weet u vast wat de voordelen ervan zijn, maar een houten vloer die niet onderhouden wordt ziet er in de loop van de tijd niet mooi meer uit. Veel voorkomende problemen zijn krassen, slijtage plekken en vlekken. Als Parket Schuren Huizen van Parket Schuren Hilversum de vloer weer onderhanden neemt is deze weer als nieuw. Een houten vloer renoveren is onze passie, met ruim 25 jaar ervaring hebben wij meerdere parket vloeren in Huizen onderhanden genomen. Voordelen via Parket Schuren Huizen

 • Gratis vloerinspectie
 • Op maat gemaakt offerte
 • 25 jaar ervaring als parketteur
 • Meerdere professionals in dienst

Bij Parket Schuren Huizen kunt u terecht voor het renoveren van uw vloer doormiddel van schuren. In de meeste gevallen schuren wij de vloer drie op. Nadat Parket Schuren Huizen de vloer zorgvuldig heeft geschuurd is er de mogelijkheid om de vloer doormiddel van verschillende middelen te behandelen. Hieronder zullen we een kleine toelichting geven wat de mogelijkheden zijn.

Parket onderhoud

Voordat een houten vloer weer geschuurd gaat worden is het goed om er eerst een ervaren Schuur Expert van Parket Schuren Huizen naar laat kijken. Zo kunt u misschien al onderhoud aan de vloer laten plegen. Bij het onderhouden van de vloer wordt de vloer heel licht opgeschuurd en behandelt met een lak, wax of olien. Dit is een mogelijkheid als de vloer nog in goed staat is, maar een opfris beurt nodig heeft. Parket schuren Huizen informeert u hier graag over.

Parket schuren en olien

Uw houten vloer schuren en laten oliën heeft enkele voordelen. Ten eerste kunt u kiezen uit meerdere kleuren als u voor oliën kiest. De vloer wordt grondig geschuurd en door het oliën neemt de vloer veel olie op. De verzadigde vloer verhinderd op die manier, dat is een tweede voordeel, dat er vloeistoffen in het parket kunnen trekken. Oliën zorgt er zodoende voor dat vlekken en vuil niet meer in de vloer kunnen trekken en vermindert daarbij in aanzienlijke mate de kans op beschadigingen.

Parket schuren en lakken

Het parket schuren en lakken laten is ook een mogelijkheid. Gelakte vloeren slijten minder snel dan geoliede vloeren. Een parket renoveren door middel van lakken vergroot de levensduur van uw oude vloer met ruim 10 jaar. Jammer is wel dat als u kiest voor Parket Schuren Katwijk in combinatie met lakken, het kleuren van de gelakte vloer eigenlijk niet goed mogelijk is. Wilt u uw vloer echt een andere kleur geven, kies dan voor oliën. Kiest u daarentegen voor een langdurig effectief aanpak, dan is lakken de beste keuze.

Parket schuren en waxen

Ten slotte kiezen veel particulieren en ook bedrijven ervoor om hun houten vloer schuren en waxen te laten. Net als een goed geoliede vloer bieden met wax bewerkte vloeren een uitstekende bescherming tegen vochtopname door de vloer. En daarnaast is het met gewaxte vloeren eenvoudig om de door u gewenste kleur te laten aanbrengen. Een minder aspect van het parket schuren en waxen is dat in het geval van schade of slijtage, deze in een later stadium moeilijker op te lossen is als u voor een gekleurde vloer gekozen heeft.

Parket Schuren

Als de vloer meerdere punten vertoont van slijtage dan is het beter om de vloer te schuren. Bij het schuren van de vloer maken wij gebruik van de beste apparaten die stofvrij of stof arm werken. In bijna alle gevallen schuren wij de vloer in drie fases, eerst schuren wij de vloer af met een groffe korrel, door het schuren met een groffe korrel halen wij de bovenste laag eraf. Nadat dit is gebeurd is wordt er een middel korrel en fijne korrel gebruikt.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en oliën

De meest voorkomende behandeling na het schuren van het parket is de vloer te behandelen met olie. De vloer wordt ingewassen met de olie, tegelijkertijd worden de plinten ook meegenomen in dit proces. Bij Parket schuren Huizen kunt u een keuze maken of u de vloer met of zonder plinten op geleverd wilt hebben. Parket schuren en oliën zorgt ervoor dat het hout van de vloer weer helemaal tot leven komt. Bij de vloerinspectie nemen wij verschillende mogelijkheden mee qua olie. U kunt direct een kleurstelling bepalen en deze aan ons doorgeven.

Houten vloer lakken

Parket schuren Huizen doet ook aan een vloer aflakken, deze wordt eerst in de grondlak gezet om vervolgens tweemaal af te lakken met een Bona lak. De voordelen van een gelakte vloer is dat deze goed bestand is tegen vloeistoffen, Normaal gesproken gaat een gelakte vloer ruim 8 jaar mee, wil is het verstandig om de vloer tussentijds te onderhouden om de vloer optimaal te houden. Een nadeel van een gelakt vloer is dat deze met de tijd geel kan worden. Verder is het moeilijk om de vloer plaatselijk bij te werken.

Houten vloer schuren

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM HUIZEN:

Parket Schuren Huizen is niet alleen actief in Huizen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen als Hilversum, Blaricum, Bussum, Laren, Eemnes, Naarden, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Diemen en weesp

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland