• ontstoppingsbedrijf A ★★★★★
    Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is … More wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                        Gesloten

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact
Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren Huizen

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie.
schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie
Parketschurenspecialist

Parket Schuren Huizen heet u welkom!

Heeft u een parket vloer in een woning of bedrijfsruimte? Dan weet u vast wat de voordelen ervan zijn, maar een houten vloer die niet onderhouden wordt ziet er in de loop van de tijd niet mooi meer uit. Veel voorkomende problemen zijn krassen, slijtage plekken en vlekken.
Parket schuren Amsterdam

Parket schuren

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Als Parket Schuren Huizen van Parket Schuren Hilversum de vloer weer onderhanden neemt is deze weer als nieuw. Een houten vloer renoveren is onze passie, met ruim 25 jaar ervaring hebben wij meerdere parket vloeren in Huizen onderhanden genomen. Voordelen via Parket Schuren Huizen

  • Gratis vloerinspectie
  • Op maat gemaakt offerte
  • 25 jaar ervaring als parketteur
  • Meerdere professionals in dienst

Bij Parket Schuren Huizen kunt u terecht voor het renoveren van uw vloer doormiddel van schuren. In de meeste gevallen schuren wij de vloer drie op. Nadat Parket Schuren Huizen de vloer zorgvuldig heeft geschuurd is er de mogelijkheid om de vloer doormiddel van verschillende middelen te behandelen. Hieronder zullen we een kleine toelichting geven wat de mogelijkheden zijn.

Parket onderhoud

Voordat een houten vloer weer geschuurd gaat worden is het goed om er eerst een ervaren Schuur Expert van Parket Schuren Huizen naar laat kijken. Zo kunt u misschien al onderhoud aan de vloer laten plegen. Bij het onderhouden van de vloer wordt de vloer heel licht opgeschuurd en behandelt met een lak, wax of olien. Dit is een mogelijkheid als de vloer nog in goed staat is, maar een opfris beurt nodig heeft. Parket schuren Huizen informeert u hier graag over.

Parket schuren en olien

Uw houten vloer schuren en laten oliën heeft enkele voordelen. Ten eerste kunt u kiezen uit meerdere kleuren als u voor oliën kiest. De vloer wordt grondig geschuurd en door het oliën neemt de vloer veel olie op. De verzadigde vloer verhinderd op die manier, dat is een tweede voordeel, dat er vloeistoffen in het parket kunnen trekken. Oliën zorgt er zodoende voor dat vlekken en vuil niet meer in de vloer kunnen trekken en vermindert daarbij in aanzienlijke mate de kans op beschadigingen.

Parket schuren en lakken

Het parket schuren en lakken laten is ook een mogelijkheid. Gelakte vloeren slijten minder snel dan geoliede vloeren. Een parket renoveren door middel van lakken vergroot de levensduur van uw oude vloer met ruim 10 jaar. Jammer is wel dat als u kiest voor Parket Schuren Katwijk in combinatie met lakken, het kleuren van de gelakte vloer eigenlijk niet goed mogelijk is. Wilt u uw vloer echt een andere kleur geven, kies dan voor oliën. Kiest u daarentegen voor een langdurig effectief aanpak, dan is lakken de beste keuze.

Parket schuren en waxen

Ten slotte kiezen veel particulieren en ook bedrijven ervoor om hun houten vloer schuren en waxen te laten. Net als een goed geoliede vloer bieden met wax bewerkte vloeren een uitstekende bescherming tegen vochtopname door de vloer. En daarnaast is het met gewaxte vloeren eenvoudig om de door u gewenste kleur te laten aanbrengen. Een minder aspect van het parket schuren en waxen is dat in het geval van schade of slijtage, deze in een later stadium moeilijker op te lossen is als u voor een gekleurde vloer gekozen heeft.

Parket Schuren

Als de vloer meerdere punten vertoont van slijtage dan is het beter om de vloer te schuren. Bij het schuren van de vloer maken wij gebruik van de beste apparaten die stofvrij of stof arm werken. In bijna alle gevallen schuren wij de vloer in drie fases, eerst schuren wij de vloer af met een groffe korrel, door het schuren met een groffe korrel halen wij de bovenste laag eraf. Nadat dit is gebeurd is wordt er een middel korrel en fijne korrel gebruikt.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren en olien
Start vandaag
betrouwbare en professionele vloerrenovatie
Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en oliën

De meest voorkomende behandeling na het schuren van het parket is de vloer te behandelen met olie. De vloer wordt ingewassen met de olie, tegelijkertijd worden de plinten ook meegenomen in dit proces. Bij Parket schuren Huizen kunt u een keuze maken of u de vloer met of zonder plinten op geleverd wilt hebben. Parket schuren en oliën zorgt ervoor dat het hout van de vloer weer helemaal tot leven komt. Bij de vloerinspectie nemen wij verschillende mogelijkheden mee qua olie. U kunt direct een kleurstelling bepalen en deze aan ons doorgeven.

Houten vloer lakken

Parket schuren Huizen doet ook aan een vloer aflakken, deze wordt eerst in de grondlak gezet om vervolgens tweemaal af te lakken met een Rigo Steps lak. De voordelen van een gelakte vloer is dat deze goed bestand is tegen vloeistoffen, Normaal gesproken gaat een gelakte vloer ruim 8 jaar mee, wil is het verstandig om de vloer tussentijds te onderhouden om de vloer optimaal te houden. Een nadeel van een gelakt vloer is dat deze met de tijd geel kan worden. Verder is het moeilijk om de vloer plaatselijk bij te werken.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte
planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen
Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij
Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling
Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland
Parketschurenspecialist

Partners waar we mee samen werken

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 
#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576
Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.
Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit
Call Now Button