• Elza R ★★★★★
    Snel een afspraak, binnen een dag klaar ipv de geplande 2 dagen. Nette mannen, goed verteld wat ze gedaan hebben en tips meegekregen over de komende weken en verhuizing

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Nieuwe vloer kiezen

door | jun 17, 2021 | Uncategorized

Een nieuwe vloer kiezen? Zo makkelijk kan het zijn! 

Grote kans dat je een beetje opziet tegen het kiezen van een nieuwe vloer. Als de vloer er eenmaal in ligt ben je waarschijnlijk hartstikke blij, maar dat geregel van tevoren is niets voor jou. Er is ook zoveel keuze: wit of donker, visgraat of recht, met groef of zonder, alles kan tegenwoordig. We begrijpen dat je dit moeilijk kan vinden, daarom hebben wij een aantal tips voor je opgesteld. Benieuwd? Lees snel verder. 

Waar wordt de vloer gelegd? 

Waar de vloer gelegd wordt is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Niet elke vloer is namelijk geschikt voor elke ruimte. Een vloer voor de badkamer moet namelijk waterbestendig zijn, terwijl een vloer voor de badkamer deze eis niet heeft. Voor de slaapkamer wens je misschien een vloer die zacht en warm aanvoelt zoals tapijt. Tapijt is dan weer helemaal niet geschikt voor de badkamer. Ook in de keuken moet een vloer gelegd worden dat gemakkelijk schoon te maken is, mocht je een keer wat laten vallen tijdens het koken bijvoorbeeld. 

Wie loopt er over de vloer? 

Naar waar de vloer gelegd wordt, is het goed om rekening te houden met wie er over de vloer gaan lopen. De vloer moet namelijk wel bestand zijn tegen bepaalde factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan huisdieren of kinderen. Kinderen brengen spelend veel tijd door op de grond en hier moet de vloer wel tegen kunnen. Daarnaast moet de vloer tegen de scherpe nageltjes van huisdieren kunnen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de haaruitval van huisdieren. Bij laminaatvloeren kan dit gemakkelijk schoon gehouden worden door te vegen of te stofzuigen, maar bij tapijt is dit wel anders. 

Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij een vloer uitkiest die past bij jouw smaak en interieur. En natuurlijk niet te vergeten, houd rekening met hoe groot de ruimte is. Een donkere vloer maakt de ruimte kleiner en een lichte vloer zorgt voor een wat ruimtelijker effect. Goedkoop laminaat kan een geschikte optie zijn, gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee. Het beste laminaat koop je bij Prinsvloeren.nl. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button