Parket Schuren Laren ®

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Laren en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Houten vloer schuren ®

Parket schuren Laren

Zitten er lelijke zwarte vochtplekken, krassen, deuken of slijtplekken op uw houten vloer? Dan wordt het tijd voor parket schuren Laren. Doe dit op tijd, want alleen zo kunt u voorkomen dat uw vloer verder beschadigd raakt en u het parket in zijn geheel moet vervangen. Sommige mensen kiezen ervoor om hun parket zelf te schuren, vaak met het oog op de kosten. Maar wist u al dat u bij gespecialiseerde bedrijven als parket schuren Hilversum uitstekend terecht kunt voor betaalbare vloerrenovaties?

Wat houdt parket schuren Laren in?

Parket Schuren Laren is een bedrijf dat zich al ruim 25 jaar bezighoudt met het vakkundig renoveren van parketvloeren in alle soorten en maten. Dit doen we zowel in Hilversum zelf als in de omgeving. Ook voor uw parket schuren Laren zit u bij ons dus helemaal goed. Door onze enorme ervaring en expertise kunnen we op een snelle en vakkundige manier uw gehele parketvloer ontdoen van vochtplekken, deuken, slijtage en krassen. We schuren hierbij de vloer meerdere keren op, in gemiddeld zo’n 3 fases. We beginnen met grof schuren en schuren vervolgens met steeds fijnere schuurpads. Het schuren van uw parket in Laren, Hilversum of omgeving verwijdert een dun bovenlaagje van uw vloer en maakt het mooie onbeschadigde hout zichtbaar.

Kunt u ook stofvrij schuren?

We begrijpen goed dat u zich dit afvraagt, want stofvrij schuren heeft diverse voordelen ten opzichte van een houten vloer schuren op de traditionele manier. Zo helpt het stofvrij schuren van uw parket enorm als u normaliter last heeft van allergische reacties, bijvoorbeeld voor huisstofmijt. De vieze lucht en losse snippertjes worden direct afgezogen, al tijdens het schuren. Hierdoor kunt u profiteren van een heerlijk schone lucht. Tevens kunnen onze parketteurs door deze stofvrije manier van visgraat vloer schuren ook sneller hun werk doen. U begrijpt dat wij tegenwoordig dan ook alleen nog maar stofvrij het parket schuren Laren.

Hoe lang duurt het parket schuren?

De duur van het parket schuren Laren bij u thuis hangt af van diverse factoren. Zo speelt natuurlijk de te schuren oppervlakte een grote rol. Daarnaast is ook het aantal en de omvang van de beschadigingen of vlekken van belang. Een lichtbeschadigde houten vloer schuren duurt natuurlijk een stuk korter dan het renoveren van een zeer beschadigde parketvloer. In een gemiddelde woning kunnen we het parket schuren Laren in één werkdag afronden. Voor een indicatie van de benodigde tijd bij u thuis komen we graag even langs om uw vloer te beoordelen.

Wij kunnen iedere soort houten vloer schuren

De specialisten van parket schuren Hilversum hebben een zeer ruime ervaring met alle soorten parket tvloeren schuren. U kunt uw eigen houten vloer dan ook met een gerust hart aan ze toevertrouwen. Of het nu gaat om een parket schuren Laren in een halfsteens verband of dambordpatroon, een vlechtpatroon of visgraat vloer schuren, wij kunnen het optimaal. We maken hierbij gebruik van schuurapparatuur en middelen van topkwaliteit, zodat uw vloer er direct in sprongen op vooruit gaat.

Parket schuren en olien

Uw houten vloer wordt na het schuren weer helemaal mooi. Om hem zo te houden is het verstandig om een beschermlaag op het hout aan te brengen. Dit kan onder meer met parket olie, welke in diverse kleuren verkrijgbaar is. De laag olie accentueert niet alleen het natuurlijke patroon van het hout, maar zorgt ook voor een sterke bescherming tegen nieuwe vervuilingen en beschadigingen. Onze Schuur Expert voeren het parket schuren en olien op een sublieme wijze voor u uit, waarbij werkelijk geen enkel plekje wordt overgeslagen. Kunt u niet wachten om ook uw houten vloer weer in topconditie te krijgen? Regel dan snel een behandeling van parket schuren en olien!

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en lakken

Een geoliede vloer zal er altijd redelijk mat uitzien. Dit effect kan ook worden bereikt met parket schuren en lakken. Bij het lakken van uw vloer heeft u echter nog een optie. Zo kunt u ook voor een glanzende lak kiezen, die uw vloer echt schitterend maakt. Ook het lakken van uw houten vloer kan met diverse kleuren gebeuren. Maak dus gelijk een afspraak maken voor uw parket schuren en lakken en zorg voor die perfecte parketvloer waarvan u voorheen alleen maar kon dromen!

Een afspraak inplannen met onze parketteurs

Wilt u uw visgraat vloer schuren, eikenhouten vloer schuren of een ander type parket schuren Laren? Neem dan direct contact op met de experts van Parket Schuren Hilversum. Met 15 zeer ervaren en gecertificeerde parketteurs in dienst staan we garant voor een landelijke dekking. We bieden u een complete renovatie van uw houten vloer, waarbij een hoge kwaliteit en betaalbare tarieven voorop staan.

Houten vloer schuren

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM LAREN:

Parket Schuren Laren is niet alleen actief in Laren. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen als Hilversum, Blaricum, Bussum, Laren, Eemnes, Naarden, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Diemen en weesp

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland