• Arnoud van de W ★★★★★
    Ik had een visgraat vloer waar al 14 jaar niets aan gedaan was. Ben met Michael en Paul van Schuur Expert in contact gekomen en die hebben mijn vloer helemaal opgeknapt. Zeer blij met mijn nieuwe vloer

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact
Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren EEMNES

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie.
schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie
Parketschurenspecialist

Parket Schuren Eemnes heet u welkom!

Een mooie houten vloer is het mooiste als deze in optimale staat verkeerd. Veel diverse invloeden kunnen ervoor zorgen dat een parketvloer zijn glans in de loop der jaren verliest. Het meest belangrijk om de vloer in goede staat te houden is het goed onderhouden. Als dit goed gebeurd dan kunt u jaren vooruit met de vloer.
Parket schuren Amsterdam

Parket schuren

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Gebeurd dit niet, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om de vloer opnieuw te laten schuren en behandelen. Parket schuren Eemnes heeft ruim 25 jaar ervaring als parketteursbedrijf. In t’ Gooi hebben wij door de jaren heen zeer mooie resultaten geleverd. Voordelen via Parket Schuren Eemnes

  • U krijgt een lokale parketteur over de vloer
  • Ruim 30 jaar ervaring in het vak
  • Gratis vloerinspectie mogelijk
  • De beste all-in prijzen
  • Wij werken met de beste producten en appratuur

Vakmanschap

Parket schuren Eemnes is in de loop der jaren bij veel bedrijven en particulieren over de vloer geweest. In een aantal gevallen hebben mensen zelf geprobeerd om een houten vloer te schuren. Deze mensen kwamen vaak van een koude kermis thuis. Als er geen ervaring is met de omgang van de machines kan dit tot gevolg hebben dat de vloer onherstelbaar beschadigd wordt. Parket Schuren Eemnes raad u dan ook aan om dit niet zelf te doen. U bent in eerste instantie goed geld kwijt voor het schuren en behandelen van de vloer, maar u zult versteld staan van het resultaat.

 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Start vandaag
betrouwbare en professionele vloerrenovatie
Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket oliën, lakken of waxen

De meeste parketvloeren zijn afgewerkt met een olie- of laklaag. In eerste instantie is het behandelen van een houten vloer en vooral tegen beschadiging te beschermen. Daarbij zorgt de aangebrachte laag ervoor dat het parket er mooier en nieuwer uitziet. Laat u dit door Parket Schuren Eemnes doen, dan bent u zeker van een prachtig en langdurig resultaat. In deze tijd krijgen wij veel aanvragen voor parket schuren en oliën een aantal jaar geleden was dit nog parket schuren en waxen. In het verleden kwamen de aanvragen vaak binnen voor , je ziet nu wel dat de aanvragen behandeling de afgelopen jaren is teruggelopen. Het is een kwestie van smaak wat u met het hout wil bereiken. Met het oliën laat je de houten vloer zijn werk doen, bij het lakken krijg je een glimmende gloed over de vloer. Bij het waxen wordt er vaak een witte wax laag aangebracht. Een aantal jaar geleden was hier veel vraag naar. U kunt dus ook stellen dat een houten parketvloer ook met de tijd meegaat. Er zijn diverse mogelijkheden in houtsoorten en effecten. Parket schuren Eemnes informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

De juiste gereedschap voor het beste resultaat

De markt in de parket vloeren blijft zich ontwikkelen, niet alleen de producten (olie, lak en wax) blijven zich door ontwikkelen ook de machine worden steeds beter. De mogelijkheid om stofvrij te schuren is bij Parket Schuren Eemnes is vooruitstrevend met de nieuwste apparatuur. Heeft u vragen dan kunt u bellen of mailen met de parketschuurspecialist, wij zijn zelfs in het weekend te bereiken voor het maken van een afspraak. Parket Schuren Eemnes is onderdeel van Parket Schuren Hilversum

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam
Parket schuren en lakken

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte
planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen
Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij
Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling
Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland
Parketschurenspecialist

Partners van Parket schuren Hilversum

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 
#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576
Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.
Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit
Call Now Button