Parket Schuren Bussum

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Bussum en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

 

Houten vloer schuren Bussum ®

Parket schuren Bussum

De parketvloer in huis wint nog altijd aan populariteit en de kans is groot dat ook in uw woning een kwaliteitsvloer van hout ligt. Na een tijdje zal u echter te maken krijgen met vervuiling of zelfs beschadiging van uw vloer. Vocht en stof komen samen en zetten zich in het hout vast. Daarnaast kunnen onder andere hakschoenen, zware meubels en speelgoed zorgen voor lelijke krassen en deuken in het hout. Kies dan voor parket schuren Bussum en laat uw vloer tot in de puntjes renoveren.

 • Gratis vloerinspectie
 • Op maat gemaakt offerte
 • 30 jaar ervaring als parketteur
 • Meerdere professionals in dienst

Complete vloerrenovatie

De parket experts van Parket schuren Hilversum zijn er voor u en verzorgen in slechts enkele dagen een complete vloerrenovatie in uw woning of bedrijf. De renovatie bestaat uit het parket schuren Bussum en het afwerken van het geschuurde parket. Het schuren gebeurt in circa 3 fases van grof naar fijn, waarbij we in totaal slechts een heel dun laagje van uw houten vloer schuren. Daarna brengen we een laag lak, olie of hardwax aan. Deze licht het hout op een hele mooie manier uit en beschermt uw vloer tevens tegen nieuwe vervuiling of beschadigingen. Het schuren van uw parket duurt één tot maximaal twee dagen en het uitharden van het beschermmiddel van uw keuze nog eens één tot twee dagen.

Parket schuren en lakken

Een stijlvolle optie voor het herstellen van uw houten vloer is parket schuren en lakken. We gebruiken hiervoor een glanzende of juist matte lak, afhankelijk van uw voorkeur. De lak is overigens in een ruime sortering aan kleuren verkrijgbaar, zodat we uw houten vloer ook heel mooi van een nieuw tintje kunnen voorzien. Nadat de lak op uw parket is uitgehard, is de vloer minder kwetsbaar voor nieuwe verkleuringen en schade door vocht. Mogen we binnenkort al bij u langskomen voor uw parket schuren en lakken? Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak!

Parket schuren en olien

Een andere uitstekende keuze is uw parket schuren en olien. Ook dit kunnen we in vele prachtige tinten voor u verzorgen. Het olien van uw houten vloer geeft hem zijn natuurlijke en matte uitstraling weer helemaal terug. Daarnaast beschermt de olielaag uw parket ook op fenomenale wijze tegen vocht, vuil en stof. Doordat een geoliede houten vloer ook heel goed tegen hitte beschermd is, is het een echte aanrader wanneer u over vloerverwarming beschikt. Met het parket schuren en olien wordt het reguliere onderhoud van uw houten vloer ook nog eens vereenvoudigd. Kies dus vandaag nog voor het parket schuren Bussum en olien.

Stofvrij parket schuren

Bij parket schuren Hilversum bent u aan het juiste adres als u uw houten vloer stofvrij wilt laten schuren. Dit doen we met behulp van een speciaal afzuigapparaat dat naast de standaard schuurmachine wordt gebruikt. De loskomende deeltjes van stof en hout worden onmiddellijk opgezogen en krijgen geen kans om zich door de kamers te verspreiden en zo voor vervuiling te zorgen. Stofvrij parket schuren Bussum helpt ook om allergische reacties tegen te gaan.

30 jaar ervaring

Het team van parket schuren Hilversum heeft inmiddels al weer 30 jaar ervaring in het vakkundig renoveren middels de houten vloer schuren. Dit doen we zowel bij particulieren als voor bedrijven. Met in totaal 15 ervaren en gecertificeerde parketteurs in dienst kunnen we een landelijke dekking aanbieden. Ook als u dus kiest voor parket schuren Bussum of elders in het land zit u bij ons dus altijd goed. Bij het herstellen van uw beschadigde of verkleurde houten vloer zetten we enkel de beste machines en middelen in, zodat we een parket renovatie van topkwaliteit kunnen garanderen.

Parket schuren Bussum

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij hebben de allerbeste specialisten van Nederland.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Elk type houten vloer schuren

We zijn een allround parket bedrijf en dus kunnen we iedere houten vloer, zoals bijvoorbeeld de visgraat vloer schuren in uw woning of bedrijfspand. Zeker een visgraat vloer schuren vraagt om een parketteur met ervaring, omdat u het mooie patroon wel in stand wilt houden. Met onze topapparatuur die optimaal voor uw vloer afgesteld wordt, komt dit helemaal in orde! Maak dus snel een afspraak en laat ook uw parket schuren Bussum!

Parket schuren prijzen

Als u kiest voor uw visgraat vloer schuren of ander type houten vloer schuren wilt u van tevoren uiteraard weten waar u aan toe bent. Het parket schuren Bussum is sowieso altijd voordeliger dan een compleet nieuwe parketvloer leggen. Wat de exacte parket schuren prijzen voor uw houten vloer zijn, hangt af van diverse factoren. Tijdens een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie kunnen we zien wat er nodig is om uw houten vloer weer in topconditie te krijgen. Aan de hand hiervan stellen we graag een betaalbare offerte voor u op.

Houten vloer schuren
Krijg gratis onderhoudstips
Klanten aan het woord
“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.” Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.” Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.” Fam. Bruins

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland