• Jim P ★★★★★
    Top bedrijf!!! super team om mee samen te werken. Wij werken inmiddels al enkele maanden samen. Het kan dus heel goed zijn dat u mijn als parketteur treft bij de eerste volgende opdracht.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                     Gesloten

Bel ons vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact
Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren BUSSUM

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie.
schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie
Parketschurenspecialist

Parket Schuren Bussum heet u welkom!

De parketvloer in huis wint nog altijd aan populariteit en de kans is groot dat ook in uw woning een kwaliteitsvloer van hout ligt. Na een tijdje zal u echter te maken krijgen met vervuiling of zelfs beschadiging van uw vloer. Vocht en stof komen samen en zetten zich in het hout vast.
Parket schuren Amsterdam

Parket schuren

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Daarnaast kunnen onder andere hakschoenen, zware meubels en speelgoed zorgen voor lelijke krassen en deuken in het hout. Kies dan voor parket schuren Bussum en laat uw vloer tot in de puntjes renoveren.

  • Gratis vloerinspectie
  • Op maat gemaakt offerte
  • 30 jaar ervaring als parketteur
  • Meerdere professionals in dienst

Complete vloerrenovatie

De parket experts van Parket schuren Hilversum zijn er voor u en verzorgen in slechts enkele dagen een complete vloerrenovatie in uw woning of bedrijf. De renovatie bestaat uit het parket schuren Bussum en het afwerken van het geschuurde parket. Het schuren gebeurt in circa 3 fases van grof naar fijn, waarbij we in totaal slechts een heel dun laagje van uw houten vloer schuren. Daarna brengen we een laag lak, olie of hardwax aan. Deze licht het hout op een hele mooie manier uit en beschermt uw vloer tevens tegen nieuwe vervuiling of beschadigingen. Het schuren van uw parket duurt één tot maximaal twee dagen en het uitharden van het beschermmiddel van uw keuze nog eens één tot twee dagen.

Parket schuren en lakken

Een stijlvolle optie voor het herstellen van uw houten vloer is parket schuren en lakken. We gebruiken hiervoor een glanzende of juist matte lak, afhankelijk van uw voorkeur. De lak is overigens in een ruime sortering aan kleuren verkrijgbaar, zodat we uw houten vloer ook heel mooi van een nieuw tintje kunnen voorzien. Nadat de lak op uw parket is uitgehard, is de vloer minder kwetsbaar voor nieuwe verkleuringen en schade door vocht. Mogen we binnenkort al bij u langskomen voor uw parket schuren en lakken? Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak!

Parket schuren en olien

Een andere uitstekende keuze is uw parket schuren en olien. Ook dit kunnen we in vele prachtige tinten voor u verzorgen. Het olien van uw houten vloer geeft hem zijn natuurlijke en matte uitstraling weer helemaal terug. Daarnaast beschermt de olielaag uw parket ook op fenomenale wijze tegen vocht, vuil en stof. Doordat een geoliede houten vloer ook heel goed tegen hitte beschermd is, is het een echte aanrader wanneer u over vloerverwarming beschikt. Met het parket schuren en olien wordt het reguliere onderhoud van uw houten vloer ook nog eens vereenvoudigd. Kies dus vandaag nog voor het parket schuren Bussum en olien.

 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren en olien
Start vandaag
betrouwbare en professionele vloerrenovatie
Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Stofvrij parket schuren

Bij parket schuren Hilversum bent u aan het juiste adres als u uw houten vloer stofvrij wilt laten schuren. Dit doen we met behulp van een speciaal afzuigapparaat dat naast de standaard schuurmachine wordt gebruikt. De loskomende deeltjes van stof en hout worden onmiddellijk opgezogen en krijgen geen kans om zich door de kamers te verspreiden en zo voor vervuiling te zorgen. Stofvrij parket schuren Bussum helpt ook om allergische reacties tegen te gaan.

30 jaar ervaring

Het team van parket schuren Hilversum heeft inmiddels al weer 30 jaar ervaring in het vakkundig renoveren middels de houten vloer schuren. Dit doen we zowel bij particulieren als voor bedrijven. Met in totaal 15 ervaren en gecertificeerde parketteurs in dienst kunnen we een landelijke dekking aanbieden. Ook als u dus kiest voor parket schuren Bussum of elders in het land zit u bij ons dus altijd goed. Bij het herstellen van uw beschadigde of verkleurde houten vloer zetten we enkel de beste machines en middelen in, zodat we een parket renovatie van topkwaliteit kunnen garanderen.

Elk type houten vloer schuren

We zijn een allround parket bedrijf en dus kunnen we iedere houten vloer, zoals bijvoorbeeld de visgraat vloer schuren in uw woning of bedrijfspand. Zeker een visgraat vloer schuren vraagt om een parketteur met ervaring, omdat u het mooie patroon wel in stand wilt houden. Met onze topapparatuur die optimaal voor uw vloer afgesteld wordt, komt dit helemaal in orde! Maak dus snel een afspraak en laat ook uw parket schuren Bussum!

Parket schuren prijzen

Als u kiest voor uw visgraat vloer schuren of ander type houten vloer schuren wilt u van tevoren uiteraard weten waar u aan toe bent. Het parket schuren Bussum is sowieso altijd voordeliger dan een compleet nieuwe parketvloer leggen. Wat de exacte parket schuren prijzen voor uw houten vloer zijn, hangt af van diverse factoren. Tijdens een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie kunnen we zien wat er nodig is om uw houten vloer weer in topconditie te krijgen. Aan de hand hiervan stellen we graag een betaalbare offerte voor u op.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parketschuurspecialistparket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam
Parket schuren en lakken
Schuur Expert

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte
planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen
Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij
Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling
Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland
Parketschurenspecialist

Een aantal partners van Parket schuren Hilversum

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 
#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576
Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past.
Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit
Call Now Button