• ontstoppingsbedrijf A ★★★★★
    Top bedrijf, heel vakkundig in hetgeen wat ze doen. Hebben onze houten vloer weer als nieuw gemaakt. Onze verwachtingen waren na kennis making met Paul hoog maar deze zijn echt overtroffen! Ab de uitvoerder let op ieder detail en dat is … More wat de vloer uiteindelijk perfect maakt. Aanrader!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag                  08:00 – 18:00
Zaterdag                                  10:00 – 16:00
Zondag                                        Gesloten

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren

Parket schuren Blaricum

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houtenvloeren en parket. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie. 

schuur expert

Vloerinspectie aanvragen

Vrijblijvende vloerinspectie

Parketschurenspecialist

Parket Schuren Blaricum heet u welkom!

Uw schitterende woning in Blaricum of omgeving is natuurlijk niet compleet zonder een even fraaie vloer. Heeft u de beschikking over een hoge kwaliteit houten vloer? Dan is het nodig om hem zo nu en dan een gehele opfrisbeurt te geven. We kunnen ons voorstellen dat u het hier zelf veel te druk voor heeft.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren 

het schuren van uw houten vloer doen wij in 3 stappen

Parket schuren en lakken

Parketvloer lakken

Een van de mogelijkheden zijn parket lakken

parket schuren en olien

Parket olien

Een tweede moglijkheid is het olien van uw vloer.

triangle

Daarom laten we u graag kennismaken met de diensten van parket schuren Hilversum. U kunt bij ons terecht voor zowel het grondig parket reinigen als uw parket schuren Blaricum. Het schuren van uw houten vloer is nodig wanneer hij flink vervuild en ook nog eens beschadigd is. Door de gehele vloer op te schuren, maken we hem egaal en vrij van ontsieringen. Uiteraard zijn we er ook voor de visgraat vloer schuren of een ander prachtig houtpatroon herstellen in uw woning.

Over ons bedrijf

Ons bedrijf Parket schuren Hilversum richt zich op de totaalrenovatie en vakkundig onderhoud van houten vloeren in de gehele regio Hilversum. Ook voor parket schuren Blaricum zit u bij ons dus op de goede plek. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunt u wel stellen dat we een echte parket specialist zijn. Kwaliteit en tevredenheid met het eindresultaat van houten vloer schuren zijn erg belangrijk voor ons. Daarom bestaat ons team uitsluitend uit gecertificeerde en zeer ervaren parketteurs. In totaal zijn we met 15 man, waardoor we ook elders in het land met plezier voor u aan het werk gaan. Hierbij maken we altijd gebruik van de beste middelen en schuurapparatuur.

Stofvrij parket schuren Blaricum

De schuurmachines die we gebruiken voor de visgraat vloer schuren bij u op locatie zijn altijd van de beste kwaliteit. Ze worden optimaal onderhouden en voor iedere renovatie opnieuw afgesteld, zodat we het mooiste resultaat kunnen bereiken bij uw houten vloer schuren. Daarnaast staat tijdens het schuren ook telkens een tweede apparaat aan: een afzuigapparaat. Dit apparaat zuigt al het vrijkomende stof en hout direct op, zodat we volledig stofvrij parket schuren Blaricum. Door deze prettige stofvrije methode kunnen we schoner en gezonder werken. Allergenen en huisstofmijt krijgen bijvoorbeeld minder kans om allergische reacties op te wekken. Tevens kunnen we door stofvrij schuren een stuk sneller werken.

Hoe lang duurt parket schuren?

Schakelt u de professionals van Parket schuren Hilversum in voor uw visgraat vloer schuren of een andere soort houten vloer schuren? Reken dan op een gemiddelde duur van 1 tot 2 dagen voor het volledig schuren van uw parket. In deze periode schuren wij uw houten vloer gemiddeld 3 keer, waarbij we gefaseerd te werk gaan en eerst grof en daarna steeds fijner schuren. Het afwerken van de geschuurde vloer duurt nog eens 24 tot 48 uur en kan gebeuren met lak, olie of hardwax.

Parket schuren en lakken

Veel mensen kiezen bij de renovatie van hun vloer standaard voor parket schuren en lakken. Dit is een heel mooie keuze, omdat u hierbij uit tientallen prachtige kleuren kunt kiezen. Op deze manier geeft u uw vloer een geheel eigen stijl die volledig bij uw interieur past. Parketlak is zowel in mat als glans verkrijgbaar en geeft uw houten vloer een prima bescherming tegen vuil, stof en vloeistoffen. Wilt u een afspraak maken voor parket schuren en lakken? Bel of mail ons direct!

Parket schuren en olien

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van de andere afwerkingsmethodes, zoals parket schuren en olien. Nadat we uw volledige vloer geschuurd hebben, brengen we een perfect dekkende olielaag aan die uiteraard van de beste kwaliteit is. Het parket schuren en olien beschermt uw houten vloer tegen nieuwe schade, slijtageplekken, verkleuringen en vocht. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat het goed tegen temperatuurverschillen kan. Het olien van uw parket is dan ook een uitstekende keuze als u vloerverwarming heeft liggen. Parket schuren geeft uw vloer een mooie matte look en laat de natuurlijke uitstraling van het hout op een verbluffende wijze naar voren komen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren en olien
parket schuren en olien

Start vandaag

betrouwbare en professionele vloerrenovatie

Hoe kunnen wij helpen

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Keuze uit diverse soorten afwerking

Kiest u voor renovatie van uw parketvloer dan zijn er verschillende soorten van afwerking mogelijk. Parket schuren en lakken is een mooie manier om uw vloer te voorzien van een glanzende dan wel matte beschermlaag. Voor parket schuren en waxen kunt u kiezen als u een fraaie en beschermende natuurlijke matheid aan uw parketvloer wilt laten toevoegen. Ook kunnen we voor u uw parket schuren en olien, wat onder meer een goed idee is voor parket met vloerverwarming. Olie, wax en lak zorgen alle drie voor een goede bescherming van de houten vloer tegen beschadigingen en invloeden van water en andere soorten vloeistoffen, maar ook tegen zand en ander vuil. Het is voor ons prettig als u van tevoren al een idee heeft over welk middel u gaat kiezen. Ook voor visgraat vloer schuren bent u hier aan het goede adres. Natuurlijk begrijpen we het ook als u nog geen keuze heeft kunnen maken. In dit geval geven we u graag een advies dat past bij uw type parketvloer.

Waarom juist de specialisten van parket schuren Hilversum inhuren?

Voor parket schuren en lakken, parket schuren en waxen en parket schuren en olien in Hilversum zit u bij ons altijd goed. We hebben ruim 30 jaar expertise en ervaring in dit vak en werken uitsluitend met vakkundige en gecertificeerde parketspecialisten. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit van parketwerk garanderen in de hele regio Hilversum.

Een afspraak met onze parketteur maken

Voor parket schuren in Hilversum kunt u nu direct een afspraak maken met één van onze parketschuurspecialisten. Deze eerste afspraak behelst een goede inspectie en controle van de parketvloer op uw werk of thuis. De dikte, kwaliteit en staat van de houten vloer komen allemaal aan bod tijdens deze inspectie. Vervolgens horen we graag van u hoe we voor u de parketvloer mogen renoveren, met olie, lak of hardwax. U ontvangt daarna spoedig een offerte op maat, waarbij u vanzelfsprekend uit mag gaan van een nette prijs voor de hoge kwaliteit van parket renovatie die wij u leveren. Na uw akkoord gaan we aan de slag en binnen de kortste keren zal ook uw houten vloer schitteren als nooit tevoren!

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

12

Members

5

Awards

100+

Projects

Parket schuren Amsterdam
Parket schuren en lakken

Wij helpen graag uw vloer weer mooi te maken

vloerinspectie

Vloerinspectie

Na de vloerinspectie versturen we ons voorstel en offerte

planning

Planning

We plannen de afspraken en bespreken nogmaals de wensen

Start werkzaamheden

Werkzaamheden

We schuren de vloer in 3 lagen op en maken deze vervolgens stofvrij

Afwerking van uw parketvloer

Finishing

Afwerking van uw vloer met olie, lak of hard-wax voor de juiste uitsraling

Slaapkamer schuren en olien
Parket schuren Amsterdam
Schuur Expert
Vloer polijsten
specialist in houten vloeren
Specialist in houten vloeren
Parket schuren Noord Holland

Parketschurenspecialist

Een overzicht van gerenomeerde partners uit de omgeving

Parket schuren Hilversum beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren.

Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.
 
In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.
 

#1 Parketschurenspecialist

Waarom kiezen voor ons bedrijf

Specialist in vloeren

Meer dan 30 jaar ervaring

Specialist in vloeren

Garantie op alle werkzaamheden

Specialist in vloeren

Eigen parketteurs in dienst

Specialist in vloeren

Persoonlijk contact

Specialist in vloeren

Gratis advies op locatie

Specialist in vloeren

Op korte termijn in te plannen

Bel nu

085 30 31 576

Reviews

Klanten over ons

Review

Fam Berkel

“Toe we over parket schuren Hilversum te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Review

Fam Brouwer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Review

Fam Schaik

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Kom met ons in contact

Stel gerust uw vragen

Ondank de vele informatie op deze website toch nog vragen over uw houten vloer? Onze specialisten staat u maar wat graag te woord om zo naar de juiste behandeling te zoeken die bij u past. 

Binnen twee minuten een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact
Gratis advies op locatie
Heldere afspraken zwart op wit

 

Call Now Button