Parket Schuren Blaricum ®

Dé Schuur Expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Blaricum en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 – 13 01 477

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Houten vloer schuren ®

Parket schuren Blaricum

Parket schuren Blaricum

Uw schitterende woning in Blaricum of omgeving is natuurlijk niet compleet zonder een even fraaie vloer. Heeft u de beschikking over een hoge kwaliteit houten vloer? Dan is het nodig om hem zo nu en dan een gehele opfrisbeurt te geven. We kunnen ons voorstellen dat u het hier zelf veel te druk voor heeft. Daarom laten we u graag kennismaken met de diensten van parket schuren Hilversum. U kunt bij ons terecht voor zowel het grondig parket reinigen als uw parket schuren Blaricum. Het schuren van uw houten vloer is nodig wanneer hij flink vervuild en ook nog eens beschadigd is. Door de gehele vloer op te schuren, maken we hem egaal en vrij van ontsieringen. Uiteraard zijn we er ook voor de visgraat vloer schuren of een ander prachtig houtpatroon herstellen in uw woning.

Over ons bedrijf

Ons bedrijf Parket schuren Hilversum richt zich op de totaalrenovatie en vakkundig onderhoud van houten vloeren in de gehele regio Hilversum. Ook voor parket schuren Blaricum zit u bij ons dus op de goede plek. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunt u wel stellen dat we een echte parket specialist zijn. Kwaliteit en tevredenheid met het eindresultaat van houten vloer schuren zijn erg belangrijk voor ons. Daarom bestaat ons team uitsluitend uit gecertificeerde en zeer ervaren parketteurs. In totaal zijn we met 15 man, waardoor we ook elders in het land met plezier voor u aan het werk gaan. Hierbij maken we altijd gebruik van de beste middelen en schuurapparatuur.

Stofvrij parket schuren Blaricum

De schuurmachines die we gebruiken voor de visgraat vloer schuren bij u op locatie zijn altijd van de beste kwaliteit. Ze worden optimaal onderhouden en voor iedere renovatie opnieuw afgesteld, zodat we het mooiste resultaat kunnen bereiken bij uw houten vloer schuren. Daarnaast staat tijdens het schuren ook telkens een tweede apparaat aan: een afzuigapparaat. Dit apparaat zuigt al het vrijkomende stof en hout direct op, zodat we volledig stofvrij parket schuren Blaricum. Door deze prettige stofvrije methode kunnen we schoner en gezonder werken. Allergenen en huisstofmijt krijgen bijvoorbeeld minder kans om allergische reacties op te wekken. Tevens kunnen we door stofvrij schuren een stuk sneller werken.

Hoe lang duurt parket schuren?

Schakelt u de professionals van Parket schuren Hilversum in voor uw visgraat vloer schuren of een andere soort houten vloer schuren? Reken dan op een gemiddelde duur van 1 tot 2 dagen voor het volledig schuren van uw parket. In deze periode schuren wij uw houten vloer gemiddeld 3 keer, waarbij we gefaseerd te werk gaan en eerst grof en daarna steeds fijner schuren. Het afwerken van de geschuurde vloer duurt nog eens 24 tot 48 uur en kan gebeuren met lak, olie of hardwax.

Parket schuren en lakken

Veel mensen kiezen bij de renovatie van hun vloer standaard voor parket schuren en lakken. Dit is een heel mooie keuze, omdat u hierbij uit tientallen prachtige kleuren kunt kiezen. Op deze manier geeft u uw vloer een geheel eigen stijl die volledig bij uw interieur past. Parketlak is zowel in mat als glans verkrijgbaar en geeft uw houten vloer een prima bescherming tegen vuil, stof en vloeistoffen. Wilt u een afspraak maken voor parket schuren en lakken? Bel of mail ons direct!

Parket schuren en olien

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van de andere afwerkingsmethodes, zoals parket schuren en olien. Nadat we uw volledige vloer geschuurd hebben, brengen we een perfect dekkende olielaag aan die uiteraard van de beste kwaliteit is. Het parket schuren en olien beschermt uw houten vloer tegen nieuwe schade, slijtageplekken, verkleuringen en vocht. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat het goed tegen temperatuurverschillen kan. Het olien van uw parket is dan ook een uitstekende keuze als u vloerverwarming heeft liggen. Parket schuren geeft uw vloer een mooie matte look en laat de natuurlijke uitstraling van het hout op een verbluffende wijze naar voren komen.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij hebben de allerbeste specialisten van Nederland.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Keuze uit diverse soorten afwerking

Kiest u voor renovatie van uw parketvloer dan zijn er verschillende soorten van afwerking mogelijk. Parket schuren en lakken is een mooie manier om uw vloer te voorzien van een glanzende dan wel matte beschermlaag. Voor parket schuren en waxen kunt u kiezen als u een fraaie en beschermende natuurlijke matheid aan uw parketvloer wilt laten toevoegen. Ook kunnen we voor u uw parket schuren en olien, wat onder meer een goed idee is voor parket met vloerverwarming. Olie, wax en lak zorgen alle drie voor een goede bescherming van de houten vloer tegen beschadigingen en invloeden van water en andere soorten vloeistoffen, maar ook tegen zand en ander vuil. Het is voor ons prettig als u van tevoren al een idee heeft over welk middel u gaat kiezen. Ook voor visgraat vloer schuren bent u hier aan het goede adres. Natuurlijk begrijpen we het ook als u nog geen keuze heeft kunnen maken. In dit geval geven we u graag een advies dat past bij uw type parketvloer.

Waarom juist de specialisten van parket schuren Hilversum inhuren?

Voor parket schuren en lakken, parket schuren en waxen en parket schuren en olien in Hilversum zit u bij ons altijd goed. We hebben ruim 30 jaar expertise en ervaring in dit vak en werken uitsluitend met vakkundige en gecertificeerde parketspecialisten. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit van parketwerk garanderen in de hele regio Hilversum.

Een afspraak met onze parketteur maken

Voor parket schuren in Hilversum kunt u nu direct een afspraak maken met één van onze parketschuurspecialisten. Deze eerste afspraak behelst een goede inspectie en controle van de parketvloer op uw werk of thuis. De dikte, kwaliteit en staat van de houten vloer komen allemaal aan bod tijdens deze inspectie. Vervolgens horen we graag van u hoe we voor u de parketvloer mogen renoveren, met olie, lak of hardwax. U ontvangt daarna spoedig een offerte op maat, waarbij u vanzelfsprekend uit mag gaan van een nette prijs voor de hoge kwaliteit van parket renovatie die wij u leveren. Na uw akkoord gaan we aan de slag en binnen de kortste keren zal ook uw houten vloer schitteren als nooit tevoren!

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude en parket schuren Amersfoort, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam

 

Houten vloer schuren
Krijg gratis onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland