Heeft u vragen

Stel ze aan de Schuur Expert van Hilversum en omgeving

Contact Info

Onze opslag

Koekebackerstraat 21 Hilversum

}

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

v

Kom direct in contact

info@schuur.expert
035 203 1642

Bel direct met : 085 – 13 01 477

We kunnen niet wachten om van je ideeën een realiteit te maken

Partners van Parket Schuren Hilversum

Parket Schuren Hilversum is onderdeel van Dé Schuur Expert. Wij hebben verschillende vestigingen door het land en hebben meerdere samenwerkingen met bedrijven waar wij vaker mee samenwerken. Wij geven hieronder een lijst met interessante partners die staan voor kwaliteit.

Parket Schuren Amersfoort

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Hilversum, zo kunt u bij Parket Schuren Amersfoort terecht voor het schuren van parket in Amersfoort en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.

 

Parket Schuren – Parketspecialist

Parket Schuren is een vak dat met uiterste zorg gedaan moet worden. Onze parketteurs hebben ruime ervaring en de nodige kennis voor het schuren van uw parket vloer.

Parket leggen door de expert in houten vloeren

Parket leggen doen we met uiterste zorg. Met ruim 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren. Houten vloeren leggen is een mooi vak en kunnen de vloer in verschillende patronen voor u leggen. Massief parket leggen maar dan parket zwevend of verlijmt leggen wij leggen het allemaal uit. Van een mooi Schuur bedrijf doorgroeien naar allround parketspecialist.

Schuur Expert

De Schuur expert heeft verschillende vestigingen door de provincies Noord- Holland, Flevoland en Zuid-Holland.

Bent u woonachtig in één van deze provincies, dan kunt u bijvoorbeeld bellen met Parket Schuren Utrecht, Parket Schuren HilversumParket Schuren AmsterdamParket Schuren AlmereParket Schuren DiemenParket Schuren AmstelveenParket Schuren Aalsmeer, Parket Schuren Abcoude, Parket Schuren Volendam, Parket schuren Uithoorn, Parket schuren PurmerendParket schuren KatwijkParket schuren Bloemendaal en Parket Schuren Haarlem.

Ook als u in de kust streken als bloemendaal en katwijk woont kunt u contact op nemen met de Schuur Expert van deze regio parket schuren katwijkparket schuren bloemendaal, Houten Vloer Schuren

Parket Schuren Amersfoort

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Hilversum, zo kunt u bij Parket Schuren Amersfoort terecht voor het schuren van parket in Amersfoort en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.

Boeket bestellen en vandaag nog laten bezorgen. Prachtig boeket bloemen van Uw bloemenman.

Iemand ziek, of juist voor een extra steuntje in de rug na een geboorte. Mooie rozen of een andere prachtig boeket bestellendoen je bij Uwbloemenman.nl De online bloemist. Voor 09:00 uur besteld dezelfde nog bezorgd. Ga voor een mooi boeket bloemen naar de online bloemist! Uwbloemenman.nl.

Bonvie Installatie – Installatiebedrijf – Keuken installatie & badkamer verbouwen

Bonvie Installatie is een installatiebedrijf met als specialisme keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie tot aan een complete renovatie van uw woning. keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie Installatiebedrijf  Bonvie installatie realiseert het van A tot Z

Stucadoorsbedrijf Amsterdam – Stucadoorsbedrijf Molenaar en Schilder

Stucadoorsbedrijf Amsterdam is de specialist in stucwerk, latex spuitwerk, pleisterwerk en het sausen van wanden en plafonds. Stucwerk of een plafond sausen is voor onze vakmensen van Stucadoorsbedrijf Molenaar en Schilder een koud kunstje. 

Elektricien Hilversum

Moet er een groepenkast vervangen worden of andere elektra werkzaamheden? Elektricien Hilversum staat 24/7 voor u klaar. Zij hebben een samenwerking met Elektricien Utrecht.

 

WEBSITE LATEN MAKEN

Studio Webdigi is de maker van deze website. Samen met een team aan online specialisten weten zij keer op keer weer online successen te behalen. Wil je een goede website laten maken en of een goeie SEO Specialist neem dan eens contact op met Studio Webdigi.

Zonnepanelen Installeren

Zonnepanelen Installerenis de landelijk specialist als het gaat om het kopen en installeren van zonnepanelen.

Geld uit de markt halen 

Door gebruik te maken van het pitch deck voorbeeld  van Kenneth Berkleef hebben wij succesvol geld uit de markt kunnen halen 1-2pitch.nl is dan ook een echte aanrader om een een blik op te werpen. Opzoek naar investeerders met het Pitch deck van 1-2pitch bereik ook jij de juiste persoon. 

Unieke NEON Hoodie van Wrong Way 

Ga jij ook voor die unieke neon hoodie van Wrong Way? Wrong Way opgericht door een gedreven onderneemster van maarliefst 15 jaar jong die deze geweldige hoodie heeft ontworpen. De hoodie is verkrijgbaar in de kleuren Zwart met NEON Groen en Wit met NEON Rozen. bezoek snel onze shop op wrong-way.nl 

Artist catering van Garden party Purmerend 

Wij werken al jaren samen met onze bertrouwbare partner in de catering als we een tuinfeest geven. Garden party is van tuinfeesten door gegroeid naar Artist catering

 

SEO SPECIALIST

Als partnert van Studio Webdigi verzorgen wij de content en optimaliseren wij deze voor onze klanten SEO Specialist is de expert op het gebied van SEO en SEA. Je wilt toch ook gevonden met jouw website Seo Specialist.

Kitbedrijf AreYouKittingMe

Kitbedrijf Hilversum is onderdeel van kitbedrijf AreYouKittingMe. Met meerdere vestigingen door het land kunnen zij u verder helpen. Badkamer kitten, dilatatievoegen vervangen of andere kitwerkzaamheden? Bel dan dit kitbedrijf.

 

 

Huis of bedrijf beveiligen

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Planbeveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf.

Hiernaast zijn wij ook actief als beveiligingsbedrijf in Naarden, Laren, Huizen, en eemnes. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsbeveiliging en zijn we daarnaast actief in de volgende plaatsen. Blaricum, Hilversum en Bussum.

Slotenmaker Hilversum

Voor een 24/7 spoed- en slotenservice in Hilversum kunt u terecht bij onze partner van Slotenmaker Hilversum.

Slotenmaker Amsterdam en omgeving

Al ruim 20 jaar is slotenmaker amsterdam de partner van de politie in het deuren openmaken en cilinderslot vervangen. Ook als je je sleutels kwijt bent of als je sleutel afgebroken is kun je terecht bij de 24/7 slotenservice van de slotenmaker van Amsterdam.

Kitbedrijf Hilversum

Voor het kitten van een badkamer, keuken of vloer dan kunt u het beste terecht bij Kitbedrijf Hilversum. Dit kitbedrijf is onderdeel van Are You Kitting me.

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdamheeft ruim 30 jaar ervaring in het voegafdichten. Heeft een een badkamer dat afgekitmoet worden, dan bent u bij Kitbedrijf Amsterdam aan het juiste adres. Ook kunt u terecht bij Kitbedrijf Haarlem, Kitbedrijf Lelystad, Kitbedrijf Amstelveen en Kitbedrijf Almere.

Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdamstaat direct voor u klaar bij elektra problemen, voor onze storingsdienst kunt u direct bellen. Wilt u een groepenkast vervangen? Of andere werkzaamheden dan kunt u bellen of mail. Een groepenkast vervangenof elektra aanleggenzijn wel de meest voorkomende werkzaamheden die zij verwerken. Ook doen zij Nest Installeren.

Slotenmaker?

Met spoed een slotenmaker nodig omdat je bent buitengesloten? Geen zorgen, komt snel bij u aan huis en verzorgt alle slotenmaker werkzaamheden! Locksmith Amsterdam is een Amsterdamse slotenmaker die zich richt op de expats markt. Met 3 slotenmakers kunnen zijn u 24/7 bedienen als u zich heeft buitengesloten. Met eerlijke prijzen is dit de slotenmaker Amsterdam. Ook werkzaam als Slotenmaker Amsterdam west, Slotenmaker Amsterdam oost, Slotenmaker Amsterdam zuiden Slotenmaker Amsterdam noord. Slotenmaker Utrecht.

 

Autoverhuur Amsterdam en Car rental Amsterdam van Amcar

Auto huren in Amsterdam dan komt u al snel uit bij Autoverhuur AmsterdamCar rental Amsterdam of Amcar. Voordelig autoverhuur Amsterdam van personen auto’s, bestel en verhuiswagens.

Keurs Advies groep

Wij hebben een samenwerking met deze partner voor het installeren van isolatieglas bij nieuwe woningen in België. Zij verstrekken hypotheken door heel België. Labels die zij hebben zijn. Hypotheek Lommel, Hypotheek Aalster, Hypotheek Antwerpen, Hypotheek Bruggen, Hypotheek Beringen, Hypotheek Brussel, Hypotheek Genk, en Hypotheek Kortrijk.

 

Kom met de Expert in Contact

GECERTIFICEERD PARKETTEURS
Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE
Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST
Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE
Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.