Heeft u vragen

Stel ze aan de Schuur Expert van Bloemendaal en omgeving

Contact Info

Onze opslag

Koekebackerstraat 21 Hilversum

}

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

v

Kom direct in contact

info@schuur.expert
035 203 1642

Bel direct met : 085 – 13 01 477

We kunnen niet wachten om van je ideeën een realiteit te maken

Partners van Parket Schuren Hilversum

Parket Schuren Hilversum is onderdeel van Dé Schuur Expert. Wij hebben verschillende vestigingen door het land en hebben meerdere samenwerkingen met bedrijven waar wij vaker mee samenwerken. Wij geven hieronder een lijst met interessante partners die staan voor kwaliteit.

Schuur Expert

De Schuur expert heeft verschillende vestigingen door de provincies Noord- Holland, Flevoland en Zuid-Holland.

Bent u woonachtig in één van deze provincies, dan kunt u bijvoorbeeld bellen met Parket Schuren Utrecht, Parket Schuren HilversumParket Schuren AmsterdamParket Schuren AlmereParket Schuren DiemenParket Schuren AmstelveenParket Schuren Aalsmeer, Parket Schuren Abcoude, Parket Schuren Volendam, Parket schuren Uithoorn, Parket schuren PurmerendParket schuren KatwijkParket schuren Bloemendaal en Parket Schuren Haarlem.

Ook als u in de kust streken als bloemendaal en katwijk woont kunt u contact op nemen met de Schuur Expert van deze regio parket schuren katwijkparket schuren bloemendaal, Houten Vloer Schuren

WEBSITE LATEN MAKEN

Studio Webdigi is de maker van deze website. Samen met een team aan online specialisten weten zij keer op keer weer online successen te behalen. Wil je een goede website laten maken neem dan eens contact op met Studio Webdigi.

 

SEO SPECIALIST

Als partnert van Studio Webdigi verzorgen wij de content en optimaliseren wij deze voor onze klanten SEO Specialist is de expert op het gebied van SEO en SEA. Je wilt toch ook gevonden met jouw website Seo Specialist.

 

Huis of bedrijf beveiligen

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Planbeveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf.

Hiernaast zijn wij ook actief als beveiligingsbedrijf in Naarden, Laren, Huizen, en eemnes. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsbeveiliging en zijn we daarnaast actief in de volgende plaatsen. Blaricum, Hilversum en Bussum.

Slotenmaker Hilversum

Voor een 24/7 spoed- en slotenservice in Hilversum kunt u terecht bij onze partner van Slotenmaker Hilversum.

Slotenmaker Amsterdam en omgeving

Al ruim 20 jaar is 112 slotenmaker amsterdam de partner van de politie in het deuren openmaken en cilinderslot vervangen. Ook als je je sleutels kwijt bent of als je sleutel afgebroken is kun je terecht bij de 24/7 slotenservice van de slotenmaker van Amsterdam.

 

Kom met de Expert in Contact

GECERTIFICEERD PARKETTEURS
Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE
Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST
Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE
Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.