Parket renovatie

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Dé Schuur Expert

Parket renovatie in t’ Gooi

Als de houten vloer in uw woning er al een tijdje ligt, doet u er goed aan om hem een opfrisbeurt te geven. Regelmatig parket onderhoud zorgt ervoor dat vlekken netjes van het hout verwijderd worden. Is uw vloer in de loop der jaren niet alleen vervuild, maar ook beschadigd geraakt? Dan is het hoog tijd om uw parket te schuren. Een dergelijke vorm van parket renovatie haalt de vaak aanwezige grauwsluier in zijn geheel van het parket af en ontdoet hem bovendien van lelijke slijtagesporen, krassen en putjes. Parket schuren is een methode waarbij er een dunne bovenlaag van het parket wordt afgeschuurd. Dit gebeurt in 3 à 4 opeenvolgende schuurgangen, waarbij eerst grof geschuurd en daarna fijn geschuurd wordt.

Zelf schuren of niet?

Voor parket schuren is een kwalitatief hoogstaand schuurapparaat nodig, dat bovendien op de juiste wijze afgesteld moet worden voor uw vloer. Daarnaast is het van belang dat het schuren zelf met de juiste slag gebeurt. Hiervoor is een ruime ervaring met de schuurmachines en een gedegen kennis van houten vloeren onontbeerlijk. Het is daarom altijd aan te raden om voor het parket schuren in uw woning een vakbedrijf in te schakelen, zoals de mannen van parket schuren Hilversum. Onze parketteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise die nodig is om uw houten vloer weer helemaal mooi te maken.

25 jaar ervaring met houten vloer schuren

Parket schuren Hilversum bestaat uit een team van maar liefst 15 parketteurs. Al onze parket specialisten beschikken over de benodigde vakdiploma’s en hebben een Bona certificering op zak. Ons bedrijf is reeds 25 jaar actief in de renovatie en behandeling van alle soorten parketvloeren. Van visgraat vloer schuren tot andersoortige houten vloer schuren, wij doen het allemaal en leveren u hierbij de beste kwaliteit. We zijn de lokale parket experts in de regio Hilversum, maar zijn ook elders in Nederland in te roepen wanneer u kiest voor parket renovatie.

Stofvrij parket schuren

Uw team van parket schuren Hilversum verdiept zich continu in de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloerrenovatie. Vanzelfsprekend hebben we dan ook grote interesse voor nieuwe methodes bij het parket schuren. Eén van de prachtige innovaties die we direct hebben ingezet is het stofvrij houten vloer schuren. Zoals de naam al aangeeft is dit een erg schone en frisse manier van uw visgraat vloer schuren. Tegelijkertijd met het schuurapparaat zetten we ook een stofzuiginstallatie aan. Deze zuigt het vrijkomende stof en losse houtdeeltjes onmiddellijk op, zodat ze geen allergische reacties kunnen veroorzaken en uw kamers niet kunnen vervuilen. Voor het inplannen van stofvrij parket schuren maakt u nu direct een afspraak per mail of telefoon!

Hoe lang duurt parket schuren?

Als we voor u aan de slag gaan met het parket schuren , wilt u natuurlijk weten hoe lang dit gaat duren. Doordat we stofvrij schuren, hebben we de benodigde tijd voor een parket renovatie aanzienlijk kunnen verkorten. Een schonere lucht tijdens het schuren betekent dat we de klus doorgaans in slechts één enkele dag kunnen klaren. Voor grotere oppervlaktes is mogelijk een tweede dag nodig, maar dit hoort u altijd van tevoren. Naast het schuren heeft ook het afwerken van de vloer tijd nodig. De beschermlaag van lak, olie of hardwax die we aanbrengen moet gemiddeld ook 1 tot 2 dagen uitharden.

Parket schuren en behandelen

Het beschermen van uw houten vloer kunnen we onder meer doen door het parket schuren en olien. Uw parketvloer wordt dan eerst grondig geschuurd en vervolgens is hij klaar om geolied te worden. De olie die wij hiervoor gebruiken is van de beste kwaliteit en is leverbaar in een ruim assortiment aan kleuren. Het parket schuren en olien beschermt uw vloer tegen nieuwe beschadigingen, vocht en verkleuringen. Zodra de olie opgedroogd is, laat hij een mooie matte finish op het hout achter.

Parket schuren en lakken

U kunt ook kiezen voor een behandeling van uw vloer door parket schuren en lakken. Uw houten vloer komt er dan weer prachtig uit te zien, alsof hij net gelegd is. De hoogwaardige parketlak wordt in een aantal zeer dunne lagen op het hout aangebracht en tussentijds gepolijst. Voor het lakken van uw houten vloer kunt u bij parket schuren Hilversum kiezen uit enkele tientallen kleuren, die zowel in mat als glanzend beschikbaar zijn. Bepaal vandaag nog de gewenste kleur en laat daarna ook uw parket schuren en lakken.

Een afspraak maken

Bent u enthousiast geworden om uw eigen houten vloer een complete make over te geven? Regel dan vandaag nog een afspraak voor parket schuren bij u thuis. Neem contact met ons op en plan allereerst een vloerinspectie in. Eén van onze parketteurs komt dan bij u langs om de huidige staat van uw houten vloer te bekijken en om te zien welke parket renovatie het beste bij u past. Met de informatie uit de vloerinspectie stellen we vervolgens een nette en betaalbare offerte voor u op. Nadat u uw fiat hebt gegeven gaan we al op korte termijn voor u aan de slag met uw visgraat vloer schuren of ander type houten vloer schuren. Een prachtige afdeklaag van lak, olie of hardwax maakt de parket renovatie compleet.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Een aantal projecten

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Eengezin Woning Hilversum
40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Hilversum hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum
Project
Hoekwoning Hilversum
56 m² Schuren en Olien
Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Hilversum hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Houten vloer schuren

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

 

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Appartement Hilversum
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Hilversum hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

 

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Laren

 

Onderhouden door Parket Schuren Laren

Project
Tussenwoning Laren 
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Laren hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

 

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 035 – 203 1642

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland