Parket onderhoud

Laat uw parket onderhouden door een erkend parketbedrijf

Kies dé Schuur Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket reinigen

Parket onderhoud

Of u nu beschikt over een historisch pand, een landelijke woning of juist een hypermodern huis, een houten vloer past altijd. Om uw parketvloer in de beste conditie te houden doet u zelf natuurlijk al het nodige. Meerdere keren per week de vloer vrijmaken van stof en viezigheid gaat vervuiling van het parket tegen. Een regelmatige dweil- of poetsbeurt verwijdert ook de vuiligheid die minder goed zichtbaar is. Daarnaast kan het op een gegeven moment tijd zijn om te kiezen voor grondig parket onderhoud. Dit kunt u laten doen door het vakkundig schuren van uw houten vloer. Parket schuren Hilversum staat klaar om dit parket onderhoud voor u te verrichten en garandeert u de terugkeer van een werkelijk weergaloze houten vloer in uw woning.

Het parket reinigen of schuren?

Het inschakelen van een professioneel bedrijf voor het parket onderhoud bij u thuis is altijd een goed idee. Onze parket service is allround en daarom kunt u zowel voor parket reinigen als uw visgraat vloer schuren bij ons terecht. Het reinigen van uw parket is de juiste keuze wanneer uw vloer wel vervuild is, maar weinig tot geen tekenen van beschadiging of slijtage vertoont. Gebruikmakend van enkel de beste schoonmaakmiddelen maken onze parketteurs uw houten vloer helemaal schoon en fris. Wanneer uw parketvloer naast vies ook beschadigd is, is het parket schuren de enige goede optie. Het schuren van uw parketvloer verwijdert alle aanwezige slijtsporen, deuken, putjes en krassen. Zowel na het parket reinigen als na de visgraat vloer schuren brengen we een nieuwe beschermlaag aan op het hout. Dit kan met lak, olie of hardwax en zorgt ervoor dat vuil, stof en vocht voortaan weinig kans maken om uw vloer te ontsieren.

Parket schuren Hilversum: 25 jaar ervaring

Bij parket schuren Hilversum hebben we 25 jaar ervaring met houten vloer schuren in alle soorten en maten. We knappen zowel oude als jongere parketvloeren op magnifieke wijze op en zorgen ervoor dat de levensduur van uw houten vloer aanzienlijk verlengd wordt. Hiertoe maken onze 15 parketteurs uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige schuurmachines en afwerkmiddelen. Op deze manier staan we 100% garant voor een perfecte vloerrenovatie. U kunt bij ons terecht voor iedere soort van parket onderhoud, waarbij het niet uitmaakt of u een kleine of juist zeer grote parketvloer in huis heeft liggen.

Stofvrij schuren

Wanneer u ons inhuurt voor uw houten vloer schuren, kunt u er op vertrouwen dat dit zorgvuldig gebeurt. Nadat we klaar zijn met de parket renovatie komt u thuis in een heerlijk schone kamer. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Dat is eigenlijk heel eenvoudig! We maken namelijk altijd gebruik van de methode stofvrij schuren. Dit houdt in dat we naast de schuurmachine ook een speciale afzuigunit laten draaien. Deze unit haalt al het stof, alle vuildeeltjes, houtsnippertjes en veel van de aanwezige allergenen uit de omgeving en slaat ze in een separaat reservoir op. De viezigheid zweeft niet meer door de ruimte en onze parketteurs kunnen zo sneller uw visgraat vloer schuren.

 

Parket schuren en olien

Heeft u onder uw parket vloerverwarming liggen? Dan raden we u altijd aan om te kiezen voor het parket schuren en olien. Onze kwaliteitsolie is namelijk zeer goed bestand tegen grote schommelingen in de temperatuur. Zowel bij verwarming als bij afkoeling van het hout helpt de olie uw parketvloer te beschermen tegen barsten en andere schade. Daarnaast maakt de parketolie uw houten vloer ook uitstekend bestand tegen vocht en vervuiling. Onze collectie bestaat uit olie in vele verschillende soorten en uiteraard mag u altijd zelf kiezen welke variant we aanbrengen. Uw parket schuren en olien haalt tevens het prachtige nervenpatroon van het hout helemaal op.

Parket schuren en lakken

Voor iedere andere soort houten vloer kunt u ook kiezen voor het parket schuren en lakken. Net als olien zorgt ook het lakken ervoor dat uw parket een krachtige bescherming geniet tegen nieuwe slijtage, vervuiling en vocht. Parketlak is verkrijgbaar in tientallen sprankelende kleuren en kan zowel in een matte als glanzende variant worden aangebracht. Door op tijd te kiezen voor uw parket schuren en lakken zorgt u ervoor dat uw houten vloer nog jarenlang met veel plezier mee kan gaan. Wacht daarom niet langer en bel of mail ons vandaag nog om een afspraak te maken!

Tijdsduur van parket onderhoud

Een goede vorm van parket onderhoud bestaat uit twee delen: de houten vloer schuren en vervolgens afwerken met olie, lak of hardwax. Het schuren van uw parketvloer neemt gemiddeld gezien 1 tot hooguit 2 dagen in beslag. Voor het opdrogen en volledig uitharden van de beschermlaag van lak, olie of hardwax moet u nog eens 1 à 2 dagen rekenen. Door deze tijd in acht te nemen, geeft u uw houten vloer de gelegenheid om weer op volledige kracht te komen. Uw parket kan zo weer jaren mee.

Plan direct uw parket onderhoud in

Mogen we binnenkort al beginnen aan het parket onderhoud bij u thuis of op het werk? Dan komen we graag langs om eerst even uw vloer te inspecteren. We zien dan precies hoe het momenteel met uw vloer gesteld is en kunnen zo de ideale behandeling voor u op papier zetten. U ontvangt van ons een passende offerte. Zodra u uw akkoord heeft gegeven, gaan we voor u aan de slag met het reinigen of schuren en vervolgens het afwerken van uw houten vloer. Parket schuren Hilversum heeft een landelijke dekking en is ook voor u de beste keuze voor de renovatie van uw vloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Een aantal projecten

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Eengezin Woning Hilversum
40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Hilversum hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Hilversum

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum
Project
Hoekwoning Hilversum
56 m² Schuren en Olien
Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Hilversum hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Houten vloer schuren

Parket schuren en oliën | Woning Hilversum

 

Onderhouden door Parket Schuren Hilversum

Project
Appartement Hilversum
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Hilversum hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

 

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Laren

 

Onderhouden door Parket Schuren Laren

Project
Tussenwoning Laren 
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant in Laren hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

 

Direct een afspraak maken

Over onsWilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 035 – 203 1642

Contact opnemen

ONS WERKGEBIED:

Parket Schuren Hilversum is niet alleen actief in Hilversum. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen en provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland of elders in Nederland: Zuid Holland, Utrecht,Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Koekebackerstraat 21 Hilversum  Noord Holland